• reggae
  • ska
  • rumba

Do 02-03 | Patronaat | 19.30 - 00.00 uur | € 12,50 (ex fee)

TenTemPiés + Fiesta Macumba Soundsystem

TenTemPiés + Fiesta Macumba Soundsystem

Het internationale bekende rock, ska, reggae en rumba-gezelschap, dat zijn oorsprong heeft in Amsterdam komt voor een show naar Haarlem! De karakteristieke muziek van TenTemPiés is een even lekkere als eigenzinnige mix van al deze stijlen, en geïnspireerd door politieke vraagstukken en sociale ongelijkheid. Hiermee krijgt hun opzwepende sound een diepere laag. Sinds de oprichting in 2008 heeft de band behoorlijk wat kilometers gemaakt: van clubtours in eigen land, optredens op festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross, Paaspop, Into The Great White Open en Concert At Sea naar verre oorden als Chili en China. TenTemPiés ontketent bij iedere show een waar volksfeest. 

Op donderdag 2 maart viert TenTemPiés de Haarlemse release van hun nieuwe album ‘A Mi Propio Paso’ in Patronaat. Het is het derde album voor de Amsterdamse band met Chileens bloed in de aderen. Ook dit keer zet het gezelschap onder leiding van frontman en zanger Maurino je aan het denken en aan het dansen met muziek voor het hoofd en het lichaam. De barricaden op, maar wel met dansschoenen aan. De show in Patronaat is onderdeel van de clubtour door Nederland.
“Het is een erg persoonlijke plaat geworden,” aldus Maurino. “We zijn echt op zoek geweest naar onszelf, naar onze identiteit. ‘A Mi Propio Paso’ (‘in mijn eigen pas’) vertelt over het pad dat we hebben gekozen in het leven, in de muziek, in de liefde. Van de momenten van wanhoop tot aan euforie… Dit werk komt recht uit ons hart en is het resultaat van een bijna 9 jaar durende reis die voelt alsof we nog maar net zijn vertrokken.”

De avond zal compleet gemaakt worden door de DJ's van Fiesta Macumba Soundsystem!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring