• feest
  • techno

Za 02-03 | Patronaat | 23:55u - 05:00u | €12,50 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50) / groepstickets 5 voor de prijs van 4 / deur: €15,-

Bart Skils023TECHNO residents

023TECHNO presents Bart Skils

Voor de nieuwe editie van 023TECHNO was natuurlijk geen betere datum te bedenken dan 02-03! Op Zaterdag 2 maart presenteren we Bart Skils, een van de absolute vaandeldragers van de techno-scene. 

Wie in de zomer van 2018 op een techno-festival is geweest kreeg zijn hit ‘Your Mind’ niet meer uit z’n hoofd. Bart heeft inmiddels een hele rits aan releases op Adam Beyer’s Drumcode op zijn naam staan die stuk voor stuk duister, stuwend en altijd uiterst dansbaar klinken. Hij was verantwoordelijk voor legendarische Static, en Traffic avonden en organiseerde jaarlijks het Voltt Loves Summer Festival. Bart draait zijn hand niet meer om voor megafestivals als Ultra, Timewarp of Awakenings en reist de hele wereld over, maar in de intieme clubsetting is hij niet vaak op eigen bodem te horen. 

We zijn dan ook apetrots dat Bart langskomt op de volgende editie van 023TECHNO. Uiteraard zorgen de residents van 023TECHNO voor de best denkbare opbouw en afbraak (van de zaal).

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring