• cabaret

Do 02-04 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 16,50 | vrije zit- en staanplaatsen | Pin Only

UITGESTELD!

Cameretten - Finalistentour

Cameretten - Finalistentour

LET OP: dit event is verplaatst naar zondag 27 september 2020!

Cameretten stond gepland op 2 april, maar dit event is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zondag 27 september De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

 


De drie finalisten van Cameretten 2019 treden vanavond op in Patronaat. 

Op 30 november is de allesbeslissende finale in het oude Luxor Theater waarin drie finalisten strijden voor de titel “Winnaar van Cameretten 2019”. Deze drie finalisten zijn uit zes steengoede acts gekozen door een vijfkoppige jury. Na de finale presenteren de finalisten zich aan het publiek tijdens de finalistentour. De zes opvolgende maanden zijn ze in allerlei theaters – en nu ook in poppodia – te zien door Nederland. Van Limburg tot Friesland, en van Zeeland tot Groningen.

De poppodia trekken de jongere cabaretliefhebbers aan die een avond willen lachen. De deelnemers van Cameretten zijn veelal in dezelfde leeftijdscategorie waardoor besproken thema’s perfect aansluiten op het publiek van poppodia. Lachen om het nieuwste cabarettalent met een biertje in je hand. Meer kun je je eigenlijk niet wensen, toch?

NB: op deze avond zijn er vrije zit- en staanplaatsen in de zaal 

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring