• loud
  • synth
  • haarlem on air
  • complexity

Do 02-07 | Patronaat | Aanvang: 20:00 u Eindtijd: 23:00 u

Haarlem On Air! Livestream:

Bieldermann
Behringer Escape Plan
SEBBES

Complexity presents Bieldermann, Behringer Escape Plan & SEBBES

Na een lange Covid-gerelateerde stilte presenteert Complexity, Patronaat's platform voor vooruitstrevende muziek, een avondvullend programma bestaande uit Complexity-alumni Bieldermann en Behringer Escape Plan, en presenteren ze SEBBES voor de eerste keer. Het geheel wordt gepresenteerd door Complexity's eigen Thomplexity! 

Lokale band Bieldermann omschrijft hun eigen muziek als 'met synthesizers-doortrokken country afgemaakt met een boel aan geluidseffecten '. Geïnspireerd door acts als Battles, The Dillinger Escape Plan en Tera Melos, creëert het powertrio loop-based lo-fi elektronische muziek met beukende gitaren en zware synths.

Met de gloednieuwe band, de Behringer Escape Plan, hebben we een opener waar we heel blij mee zijn. De Antwerpse Sander en de Haarlemse Boy ontmoetten elkaar in Amsterdam en bondden met hun gedeelde liefde voor electronica, complexe ritmes en synthesizers. Samen ontwikkelden ze hun eigen hun door hun instrumenten samen te voegen tot groovy een symbiose van drums en synthesizers.

SEBBES is een live technoartiest uit de krochten van Haarlemtown. Na jarenlang zijn analoge apparaten te hebben getweaked, presenteert hij deze avond de meer elektronische sferen aan het begin en sluit hij af met een modulaire knal vanuit Patronaat's eigen DJ-fort. 

Haarlem On Air! is het nieuwe online platform van Patronaat voor livestreams! De livestreams vinden plaats op verschillende locaties in de stad, waarvan de twee kernlocaties Patronaat en Slachthuis13 zijn. Deze worden voorzien van een vaste streaming set-up en zeer goede apparatuur voor audio, film en video, gebruiksklaar voor alle creatieve partijen uit de stad. We denken out-of-the-box en nodigen niet enkel de vaste gasten van Patronaat uit, maar juist alle kunstenaars, creatievelingen, cultuurfreaks, makers, schrijvers, dichters, dansers. Onze pop-up online podia, zijn jullie podia. Wil je ook deel uitmaken van Haarlem On Air!? Neem dan contact op met: haarlemonair@gmail.com om je plekje in de programmering nu te scoren.
 
Haarlem On Air! is een samenwerking van Patronaat, Slachthuis13 en verschillende partijen uit de stad en regio waaronder Begane Grond, AM:Klub, Nooduitgang!, Natte Sokken, Fiesta Macumba, en meer. Kijk voor de actuele speellijst op www.patronaat.nl of bekijk de Facebookpagina.
 
Tijdens de livestreams, of ervoor of erna, kunnen donaties gedaan worden. De donaties zijn voor de artiesten die tijdens de stream te zien zijn. Doneren kan via www.patronaat.nl/doneren
Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring