• metal
  • stoner
  • sludge
  • doom

Wo 02-08 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 15,- (ex fee)

Cough (USA)Sinister Haze (USA)

Cough (USA) + Sinister Haze (USA)

Met originaliteit voorop, verkent Cough de grenzen van doom en sludge metal. Na vijf jaar broeien en schaven kwam in 2016 het album ‘Still They Prey’ uit, waarop de band psychedelischer dan ooit klinkt. Het zou er iets mee te maken kunnen hebben dat Jus Oborn van Electric Wizard de plaat produceerde... 

Stadsgenoten Sinister Haze tappen ook uit een psychedelisch vaatje. Daar in pruttelt donker zelfgebrouwen goedje, zo heftig dat alleen de dampen je al in een allesvernietigende trance brengen.

Voor sommige mensen is zomer een moment van kleurrijke zwembroeken en vrolijke deuntjes. Als jij liever muziek hoort die regelrecht uit de krochten van de onderwereld lijkt te komen, dan kun je de komende maanden weer je bloeddorstige hart ophalen in Patronaat. Na in 2016 samen met Noisey ‘Summer of Sludge’ te hebben gepresenteerd, staat 2017 in het teken van ‘Summer for the Doomed’. Van mei tot augustus hoor je de grootste doom metal, sludge en stonergoden met allen een eigen plek in dit verdorven muzikale landschap:

07-05 Saint Vitus, Tombstones, Bathsheba
26-05 Monolord, Grim van Doom, Blood Diamond
16-06 Slo Burn ft. John Garcia
12-07 Pentagram (geannuleerd / uitgesteld)
02-08 Cough, Sinister Haze 
25-08 Electric Wizard

Om te voorkomen dat er een te groot gat in je portemonnee wordt geslagen deze zomer, worden trouwe bezoekers beloond. Bij aankoop van tickets voor drie van de zes shows, krijg je gratis toegang tot een vierde naar keuze. Stuur een bericht met daar in bewijs van je tickets naar dit e-mail-adres o.v.v. Summer for the Doomed, en laat daar in weten naar welke show je nog meer wilt.