• feest
  • hits

Za 20-01 | Patronaat | 21.00 u - 03.00 u | € 22,60 earlybird leuk/ €28,30 gewoon leuk/ €500,- vip superleuk 20 persoonskaart (alle prijzen: exclusief bankstransactiekosten vanaf 0,50) | 21+

Alleen maar leuke mensen-feestDisco Dolly
Soundsystem
Pablo Discobar Soundsystem
Eddy de Clercq
Diggy Doug

Alleen maar leuke mensen-feest

Het Alleen maar leuke mensen-feest is het anticoncept feest zonder hokjes waarbij iedere editie weer verrassend en grenzeloos zinnenprikkelend wordt uitgepakt.
"for the love of music, for the love of dance"
En zo is het maar net!


Na eerdere feestjes in de Lichtfabriek, bij Indigo op het strand in Den Haag en Club Stalker gaan we deze keer met het hele circus naar Patronaat in Haarlem voor een hele fijne uitvoering van dit spektakel. 
Anders dan anders en met een, tot nu toe, al zeer uitdagende line-up met namen als de jongens van DISCO DOLLY SOUNDSYSTEM, PABLO DISCOBAR SOUNDSYSTEM, DIGGY DOUG en niemand minder dan de legendarische EDDY DE CLERCQ is de toon al gezet. Het is nu al mooi!! 

Early-bird Leuke tickets zijn er zolang de voorraad strekt, daarna zijn er de gewone leuke-tickets te koop en uiteraard zijn er weer legendarische Super Leuke VIP-pakketten a Euro 500,- met 20 tickets, 20 G&T's en 4 flessen bubbels en op aanvraag via een PM aan de organisatie beschikbaar. 

Dus....zet je zelf op aanwezig in het event (klik hier), nodig alle leuke mensen die je kent uit let's get this party started!!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring