• house
  • techno

Za 20-01 | Patronaat | 23:00u - 06:00u | 1st wave € 9,50 / 2nd wave € 11,50 / 3rd wave € 14,10 (excl. banktransactiekosten vanaf € 0.50) / € 16,- deur | 18+

Het Reservaat:

Mind Against
Mike Ravelli
Igor Spee
Ramos

Mind Against + Mike Ravelli + Igor Spee + Ramos

Het Reservaat haalt voor editie #6 de grootste headliner tot nu toe naar Haarlem: Mind Against! Het duo stond in oktober nog op Loveland tijdens ADE en deed met Pasen het toonaangevende DGTL festival Amsterdam aan. Nu komen ze voor een 2 uur durende set naar Haarlem. Hun melodieuze releases liggen in lijn met die van hun labelgenoten Tale of Us en Stephan Bodzin. In 2016 werd het duo gevraagd voor een BBC Essential mix, een 2 uur durende set waarin hun eigen gelaagde producties mooi worden gemixt met het beste werk van labelgenoten en andere inspiratiebronnen. Check de Essential mix op deze pagina. 
 
Mike Ravelli is de nachtburgemeester die Haarlem nooit heeft gehad. Hij is een van de  drijvende krachten achter het Veerplas festival en de Waus Warehouse raves en is opgegroeid in de oudste nachtclub van het land: de Haarlemse Club Stalker. Hier stond hij vaak achter de tafels met generatiegenoten Olivier Weiter en Miss Melera met wie hij bijvoorbeeld ook weer draaide op thuishaven. Zijn sets worden met open armen ontvangen van Ruigoord tot China en van Pleinvrees tot aan Awakenings. We zijn blij hem eindelijk weer in Patronaat te mogen ontvangen.
 
De local Igor Spee liet tijdens Waus warhouse wederom zien zich te bewegen binnen het hele spectrum van de elektronische muziek, de enige constante: een 4x4 beat. 
 
Reservaat resident Ramos is traditiegetrouw weer aanwezig met zijn voorkeur voor warme, diepe en subtiele techno. 
 
1st wave: 9,50 (uitverkocht)
2nd wave: 11,50 (uitverkocht)
3rd wave: 14,10 
deur: 16,- 
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring