• instrumental
  • electronica

Za 20-10 | Doopsgezinde Kerk | Open: 19:30 u Aanvang: 20:30 u | € 20,30 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Take me to Church presents:

Grandbrothers (D)

Grandbrothers (D)

Op 18, 19 en 20 oktober vindt er een nieuwe editie plaats van het Take Me To Church festival in Haarlem. Het is de vierde keer dat Patronaat en Gitaarlem de handen ineen slaan om popconcerten te organiseren in de verschillende kerken die Haarlem rijk is. Eerder waren onder meer Jonathan Jeremiah, Novasstar, Gabriel Rios, Joep Beving, Admiral Freebee, Danny Vera en Matthew & The Atlas te zien op het festival.. Op 20 oktober neemt Grandbrothers het geluid in de Doopsgezinde Kerk over.

Liefhebber van Nils Frahm, Olafur Arnalds en Steve Reich? Dan is Grandbrothers dé artiest die je absoluut niet mag missen. De wonderschone melodieën van Erol Sarp en Lukas Vogel komen namelijk dicht in de buurt, maar hebben nog een extraatje: percussie, beats en elektronische tonen die uit een zelfgebouwd apparaat komen bovendrijven. Zo schuurt de muziek van het duo ook tegen elektronische pioniers als Trentemoller en Moderat aan. Elk optreden van Grandbrothers is uniek; de luisteraar wordt overdonderd en meegezogen in de instrumentale klanken die de zalen vullen. Dit zal vooral in de ruimte van de Doopsgezinde Kerk erg bijzonder worden!

Extra informatie: Dit concert vindt plaats in de Doopsgezinde Kerk. Het adres is: Frankestraat 24, 2011 HV, Haarlem.
Meer informatie over deze locatie is hier te vinden. De Doopsgezinde Gemeente is geheel seated, we hanteren vrije plaatskeuze. Er is geen voorprogramma, de aanvang van het hoofdprogramma is om 20:30 uur, dus we raden je aan op tijd aanwezig te zijn. Na aanvang van het programma zullen de deuren en barren
 (let op: PIN ONLY) ​gesloten zijn. Er zijn nog enkele kaarten aan de deur verkrijgbaar.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring