• singer-songwriter
  • indie
  • pop
  • hiphop

Za 20-11 | Patronaat & Philharmonie Haarlem | Open: 18:30 u Aanvang: 19:00 u | € 37,- / € 48,- passe-partout

Dag 2

Alles Is Nu Festival:
Wies
Bente
Linde Schöne
Raw Roetsen meer

Alles Is Nu Festival: Wies + Bente + Linde Schöne + Raw Roets

De Haarlemse zalen Patronaat en Philharmonie gaan in 2021 de samenwerking nog verder uitbreiden met een splinternieuw stadsfestival: Alles Is Nu Festival. Het festival vindt plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021 met programmering in beide zalen, waar nieuwe popmuziek van eigen bodem wordt gepresenteerd aan een nieuwsgierig publiek. De eerste namen zijn bekend: Benny Sings, Bente, S10, Linde Schöne, Wies en Raw Roets.

De voorverkoop start zaterdag 10 juli vanaf 10.00 u via deze link.

Deze dag vind je Wies, Bente, Linde Schöne en Raw Roots in Patronaat en Philharmonie. 

De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band maar net een jaar bestaat, werd er al gespeeld in zalen als Melkweg, Paradiso en TivoliVredenburg en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019.

Bente Fokkens schrijft en performt al sinds haar elfde, wat resulteerde in de documentaire ‘Bente’s stem’ en meerdere optredens bij De Wereld Draait Door, waar ze op twaalfjarige leeftijd al te zien was met een zelfgeschreven liedje. Ook werd ze 3FM Talent en ontwikkelde ze zich als professioneel actrice. In 2019 gaat het roer om. Bente gaat muziek schrijven in het Nederlands en tekent bij Top Notch. De liefhebber kon haar in deze nieuwe topvorm al ontdekken op Dave Budha’s album ‘Mooie Droom’. De EP 'Liefste, Ken Je Mij' is slechts het begin van haar nieuwe muzikale reis. 

Op haar kamer in Nijmegen schrijft Linde Schöne liedjes. Ze gaan over haar leven; de liefde, de pijn, drama maar ook geluk. Het is voor de hand liggend om haar te omschrijven als een singer/ songwriter, maar je zou ook kunnen stellen dat ze voldoet aan alle kwalificaties van een rapper. Niet omdat ze rapt, dit doet ze niet. Wel vertelt Linde haar verhaal op een levensechte en rauwe wijze. “Je won misschien het spel, maar de verliezer ben je kwijt” zingt ze op titeltrack Liefde van de Vloer.

Raw Roets wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid. Hij wisselt harde raps soepel af met soulvolle zang, en dat alles met een Rotterdamse rauwe edge. Vooral live staat hij zijn mannetje; altijd met veel energie en een gezonde dosis zelfvertrouwen. 

Het Alles Is Nu Festival wordt in seated 1,5 meter setting georganiseerd in de twee zalen van Philharmonie en Stage 2 van Patronaat. Er is slechts een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. Indien de maatregelen versoepelen komen er meer tickets vrij in de loop van augustus. De kaartverkoop start 10 juli om 10:00 via Ticketmaster. Alle info vind je op: 

Alles Is Nu wordt mede mogelijk gemaakt door Patronaat, Philharmonie Haarlem en Pot Jonker Advocaten.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring