• feest

Za 20-02 | Patronaat | 21.00 u - 04.00 u | € 17,50 vvk (ex fee) / € 25,- deur

SencityTenTemPiés
Je Suis Energy presents: Quarty Party

Sencity

*LAATSTE KAARTEN* Tijdens Sencity worden jouw zintuigen maximaal geprikkeld. Er wordt niet alleen een beroep gedaan op het gehoor, maar ook op het zicht, het gevoel (het waarnemen van de trillingen), geur en smaak. De avond vol verassende activiteiten zit vol Aromajockeys, Foodjockeys en textjockeys. Deze nemen je mee naar een wereld waar de emotie van muziek centraal staat. Signdancers vertalen muziek in gebaren en de Sensefloor zorgt ervoor dat je niet ontkomt aan de bass. Niet alleen je zintuigen, maar ook je nieuwsgierigheid wordt de hele avond geprikkeld door bijzondere SenShots! Sencity is voor zowel doven als horenden een perfecte uitgaansgelegenheid!

Line-up:

TenTemPiés is een Chileense energieke band. Ze maken een dansbare mix van reggae, ska en latin rock. Muziek voor je oren, ogen EN lichaam!

Je Suis Energy presents: Quarty Party. De zintuigen van Sencity worden 10 kwartier lang bekogelen met een ratjetoe aan impressies en ervaringen. Elk Quarty wordt door de Je Suis Energy dj’s voorzien van passende goede en foute muziek.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring