• pop
  • raa

Do 20-02 | Patronaat | Open 19.30 u - Aanvang 20.00 u | € 7,- vvk / € 9,- deur | Pin Only

Rob Acda Award 2019-2020 - Voorronde 4:
Solstice, Frambozenkwark, Panda Noir, The Compounds en NOYS (winnaar van de Flinty’s Trofee)

Rob Acda Award 2019-2020 - Voorronde 4

De Rob Acda Award is een muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Zij krijgen middels de competitie de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. De competitie biedt de deelnemers de kans podiumervaring op te doen, feedback te krijgen van professionals, bekendheid te verwerven en potentieel naar huis te gaan met een goed gevuld prijzenpakket. Uit alle aanmeldingen werden 19 acts geselecteerd die het tegen elkaar op nemen in vier voorrondes. Een jury, bestaande uit diverse muziekprofessionals, zal iedere voorronde een winnaar kiezen. Deze zullen het in de finale tegen elkaar op nemen. Daarnaast is de stem van het publiek van invloed; de act met de meeste publieksstemmen uit alle voorrondes verdient tevens een plek in de finale. Het prijzenpakket bestaat dit jaar o.a. uit: het openingsoptreden op Bevrijdingspop 2020, een optreden op Young Art Festival en een optreden tijdens het Haerlemsche Helden Festival in Patronaat.

De zeilende partijen zijn deze avond: Solstice, Frambozenkwark, Panda Noir, The Compounds en de winnaar van de Flinty’s Trofee 19/20: NOYS​ (zie onderstaande foto)

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring