Vr 20-04 | Beide zalen | 17,50

Technovision meets Extrema Music: Trentemøller ft. DJ T.O.M. (DEN | Live | Pokerflat), Bart Skils, Darko Esser, e.a.

Technovision meets Extrema Music: Trentemøller ft. DJ T.O.M. (DEN | Live | Pokerflat), Bart Skils, Darko Esser, e.a.

TECHNOVISION MEETS EXTREMA MUSIC

TRENTEMØLLER ft. DJ T.O.M.

(DEN | Live | Pokerflat)

DJs BART SKILS (100% Pure), DARKO ESSER (Wolfskuil | Ovum), QUINCE (Live │Delsin), RENE AMESZ(Little Mountain), EVA MARIA (Putsch), Liquid Lab

 

Patronaat’s Technovision presenteert in een eerste samenwerking met Extrema Music de crème de la crème van de hedendaagse dance. Niemand minder dan de excentrieke Deense techno-artiest Trentemøller ft. DJ T.O.M. doet deze avond een live set. Anders Trentemøller kan met gerust hart een van de allergrootste talenten in de dance genoemd worden. Bekend van zijn producties op toonaangevende minimallabels als Pokerflat en Tic Tac Toe, maar vooral ook om zijn vele remixen.

Zijn mix van Royksopp’s What Else is There sloeg in als een bom en werd door vrijwel alle grote DJs volledig grijsgedraaid. En wat te denken van mixen voor grootheden als Moby, The Knife en Pet Shop Boys. Maar Trentemøller doet de dingen graag anders. Eind 2006 kwam zijn nieuwe album ‘The Last Resort’ uit. Net als bijvoorbeeld James Holden of Nathan Fake slaat hij daarmee weer een heel andere weg in. Op het podium vormt Trentemøller samen met DJ T.O.M. een van de meest vooruitstrevende dance acts in de scène. En hoewel deze heren vaak opvallend flirten met experimentele electronica en ambient weten ze als geen ander een dansvloer vakkundig te laten schudden. Naast Trentemøller is er een superpakket aan enerzijds gevestigde vaandeldragers van de Nederlandse dance en anderzijds de meest veelbelovende talenten van nu. Op het grote podium staat niemand minder dan Bart Skils. De ‘zoon van de Nederlandse techno’ is inmiddels een vaste waarde in ons land. Darko Esser betekent allang erg veel voor de technoscene in Nederland. Met zijn release ‘Catatonic’ op het Ovum-label van Josh Wink vestigde hij zich definitief tussen de technogroten der Nederlanden. In de kleine zaal presenteert Extrema Music haar meest veelbelovende talenten.

 Vr. 20 April 2007
Beide zalen

Prijs € 17,50

Open 23.00 u - 04.00 u 

 

Links :

Website Extrema Music

Website Extrema
Trentemøller op MySpace

Website Pokerflat Records
Website Bart Skils
Website Darko EsserMuziek:
Trentemoller - Always Something Better (feat Richard Davies)

Trentemoller - Sunstroke

Darko Esser - 3VOOR12 Jaarmix 2006
Bart Skils - Awakenings Outdoor 2006Voorverkoop:

Klik hier voor de online voorverkoop
Kaarten zijn ook te koop bij Ticketservice, zoals de grote postkantoren, grote VVV's en GWK's. VVK is ook mogelijk aan de kassa van Patronaat, wo t/m zo van 17:00 tot 20:00 uur en tijdens activiteiten (1,- servicekosten, goedkoper dan elders).


Video:

Trentemoller - Moan


Trentemoller live @ Palaeden (Naples)Terug naar huis:

Bus & Trein tijden

Routebeschrijving


Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring