• metal
  • prog

Vr 20-04 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 14,10 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Album release

HibakushaMan As Plague

Hibakusha + Man As Plague

Met de zwaarste metalbands als inspiratie ontstond Hibakusha in 2013 in Haarlem.  Snoeiharde beats en krijsende lead-partijen staan als basis van hun intense liveshows. Hibakusha is all about the groove.

De band kreeg voet aan de grond met hun EP release incarnation in 2015. Na lovende recenties werden uit 120 act gekozen door Buma Rocks om op FortaRock 2016 te spelen. In 2016 en 2017 speelde de bands o.a op Fortarock, Euroblast, Amsterdam Metalfest en waren ze de support act voor Norma Jean en Twelve Foot Ninja.

Tussen al het live-geweld door ging Hibakusha in September 2017 terug de studio in om hun eerste full-length plaat op te nemen: 'Prophet of Numbers'.

'Prophet of Numbers' zal op 19 Maart wereldwijd beschikbaar zijn. Ter ere van deze release speelt de band op 20 April in het Patronaat met een compleet nieuwe live-set. Harder en intenser dan ooit.

Let op: er is een beperkt aantal COMBI-tickets te koop, waarmee je zowel naar Hibakusha vandaag als naar Novelists (gisteren) kunt. De combi-tickets vind je hier - zo lang de voorraad strekt!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring