• folk
  • soul
  • roots

Wo 20-07 | Caprera | Open 19.30 u Aanvang 20.30 u | € 20,- (ex fee)

Patronaat presenteert in Caprera:

Frazey Ford (CAN)

Frazey Ford (CAN)

Oprichtster van The Be Good Tanyas (bekend van series als Breaking Bad en Weeds). De zwoele en verfijnde rootspop van deze Canadese singer-songwriter klinkt als een liefdesbaby tussen Joni Mitchell en Neil Young. Hartje zomer presenteert Patronaat de show van Frazey Ford in het wonderschone openluchttheater Caprera, Bloemendaal. 

LET OP: Caprera Openluchttheater & Wandelpark is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Vanaf 1 juni is de rotonde bij de Zomerzorglaan richting Caprera afgesloten. Om Caprera met de auto te bereiken kunt u op de Mollaan direct na het Pannenkoekenhuisje linksaf de Mollaan volgen om aan het eind rechtsaf te gaan de Lage Duin en Daalseweg op. Aan het einde van deze weg kunt u linksaf op de Zomerzorglaan uw route naar Caprera vervolgen.
Deze situatie zal nog circa 2 maanden duren. Excuses voor de overlast.

Frazey Ford is oprichtster van The Be Good Tanyas en maakte al zeer veel indruk met haar eerste soloalbum Obadiah en speelde na de release ervan exclusief op het Blue Highways festival waar zij een verpletterende indruk achterliet. Frazey’s stem is zeer herkenbaar zwoel, soulvol en melancholisch. Voor de opnames van haar nieuwe album Indian Ocean toog ze naar Memphis naar de legendarische studio’s van Al Green waar ze met zijn band een droom van een album opnam dat overal insloeg als een bom. Ze trad in maart 2015 op bij DWDD en haar album werd alom geprezen in de media en vrijwel overal beloond met het maximale aantal sterren. 

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring