• rock
  • garage
  • rocknroll
  • retro
  • bowling

Vr 20-09 | Bison Bowling Haarlem | Open: 21:00 u Aanvang: 21:30 u | € 15,50 / groepstickets [5 vdpv 4]

Patronaat Bowling Club @ Bison Bowling:

The Jackets (SWI)
E.T. Explore Me
Dead Elvis & His One Man Grave
DJ’s Meneer & Mevrouw Koot
DJ Mack Jigger
Mad Daddy's Barbershop

The Jackets (SWI) + E.T. Explore Me + Dead Elvis & His One Man Grave e.a.

Patronaat en Bison Bowling slaan de handen in een voor het nu al meest besproken feest van het jaar! Op vrijdag 20 september openen de deuren van Bison Bowling voor een goed potje rock’n’roll, vinyl dj’s, dansmuziek, en er mag natuurlijk ook een balletje gegooid worden! Livemuziek, speciaal gebouwde podia op de gekste plekken die je kan bedenken, een geniale 50’s en 60’s soundtrack door het volledige speakersysteem van Bison Bowling, een barbershop, een cocktailbar en natuurlijk de vraag.. is er bittergarnituur? Nee, die andere vraag bedoelen we natuurlijk: naar wie gaat de Patronaat Bowling Cup? Bison Bowling beschikt over 18 bowling banen die je deze avond per team, per uur kan reserveren. Dit is niet in je ticket inbegrepen, maar je hebt wel een leuke Patro-korting op je reservering. Banen zijn te reserveren via deze website. 

 

ADRES: ORIONWEG 400, HAARLEM
INFO & ROUTE: WEBSITE BISON BOWLING

The Jackets (SWI)
De Zwitserse band The Jackets staat garant voor stomende rock’n’roll vibes! Eerder braken ze de tent al af op Kliko Fest, dus we konden niet wachten om hen terug te vragen in Haarlem. Punk, psych, freak-beat van die bekend staan om de wildste live shows!

E.T. Explore
E.T. Explore Me speelt Ace Tone-aangedreven thrash-surf-garage waar de damp van op je ramen slaat, verdoofd en daagt je instincten uit tot door drank doordrenkte berserkness. Hondsdolheid wordt afgewisseld met hypnotiserende muzikale mantra’s. Een donkere ondertoon overheerst, gelardeerd met een rauwe erotische grom of een vleug melancholie. Maar vooral ook rock & roll in al zijn facetten!

Dead Elvis & His One Man Grave
Dead Elvis komt recht uit de krochten van Disgraceland en staat bekend om zijn energieke one-man-band-rock’n’-roll show. De nergens voor terugdeinzende Dead Elvis pakt het publiek in met gruwelijke zombie rock’n’roll, zonder ooit zijn echte identiteit te verhullen. Dit wordt een knaller!

Dooie puntjes, of toe aan een frisse coupe? Laat je vanavond knippen door Mad Daddy’s Barbershop!

Line-up:
The Jackets (SWI)
Dead Elvis & His One Man Grave
DJ’s Meneer & Mevrouw Koot
DJ Mack Jigger
Mad Daddy's Barbershop
& nog veel meer live acts die komende tijd bekend worden gemaakt!

Beperkt aantal early birds zijn nu te koop. Wees snel. Vol is vol!

De earlybirds voor dit feestje zijn uitverkocht, er zijn nog wel normale kaarten, Wees dus snel. Vol is vol!

 

Dit event is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Naar programma
Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring