• metal
  • symfonisch

Za 21-10 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 30,- (exclusief banktransactiekosten vanaf €0.50)

'The Dutch Principle Tour'

EpicaMayaN
3rd Machine

Epica + MayaN + 3rd Machine

De symfonische metalband is misschien wel een van de beste bands die Nederland rijk is. En het laatste album 'The Holographic Principle', is volgens kenners dan weer het beste album dat de band heeft uitgebracht. Na tours in oa Azië en Zuid-Amerika komt Epica 21 oktober naar Patronaat tijdens 'The Dutch Principle Tour'. 

Dit concert is uitverkocht, maar voor Epica in Doornroosje Nijmegen op 22 oktober zijn wel nog kaarten beschikbaar.

Met hemelse koorzang, wervelende synthesizers, enerverend drumwerk en natuurlijk de fantastische zang van metal-engel Simone overdondert Epica op orchestrale wijze. Maar op het nieuwe album klinkt de band meer metal gericht, zwaarder, drukker, moderner, en vormen de grunts een spannend contrast met de heldere zang.

Vooraf de symfonische death metal band MayaN, met in de gelederen oa Epica-leden Mark Jansen en Ariën van Weesenbeek, en ex-After Forever toetsenist Jack Driessen. 

De avond wordt geopend door 3rd Machine. De Haarlemse band bestaat dit najaar 12,5 jaar en viert dat tijdens deze show. Op 3rd Machine's laatste album 'Quantified Self' was ook Mark Jansen (Epica/MayaN) te horen.

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring