Vr 21-11 | GRATIS IN ONS CAFÉ | Open 21.00 u Aanvang 21.30 u | gratis

STILLWAVE + TOO TANGLED (B)

STILLWAVE + TOO TANGLED (B)

Vanavond maken de alternative/new wave/post-punkgroep Stillwave en het Belgische indie-wave-rock duo Too Tangled het café onveilig.

De Utrechtse post-punkrockers van Stillwave maken een innovatieve mix van karakteristieke vocalen, in reverb gemarineerde gitaren, sterke drumpartijen en synthesizers. Op 22 mei 2014 kwam hun eerste album ‘Stillwave’ uit en kon rekenen op veel positieve geluiden:

“This is post-punk how it should sound in the year 2014.” (Nothing But Hope and Passion)

“If you’re into alternative, these guys will certainly not disappoint.” (Right Chord Music)

Too Tangled bracht in 2010 haar eerste album ‘The Magic Got Killed' uit en deze eindigde op de eerste plek in Oor Magazine’s Underground top 5. Na een tournee door Europa, meer dan 50.000 km in een busje, 83 shows en veel hotelkamers later is hun derde album ‘Stay Restless’ af. Het album is een momentopname van losse schetsen, een collectie van fragmenten, deels biografisch, deels niet, gebaseerd op vibes en sfeershots. Geen honing, maar bitterzoete en zachte rauwheid. Alles in functie van dat ene moment waarop tijd een geheel abstract gegeven wordt. 

“Een bezwerend eigen geluid tussen euforie en zoete melancholie. Het knalt, is bij momenten meezingbaar en laat een band horen die elke plaat dat tikkeltje meer de moeite waard wordt”, aldus RifRaf.

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring