• pop
  • indie
  • singer-songwriter
  • nederlandstalig
  • stage1,5

Zo 21-03 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 27,50

VERPLAATST

Spinvis - show #2

Spinvis - show #2

Dit concert is verplaatst naar zaterdag 15 januari 2021.

Het concert van Spinvis dat zou plaatsvinden op 21 maart 2021 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 15 januari 2022. De locatie is niet aangepast, maar de aanvangstijden zijn iets aangepast. Bovendien gaan we uit van een "normale" show in staande setting. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Op 21 maart 2021 komt Spinvis naar Patronaat voor twee shows in anderhalve meter setting met zijn band. Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011) en Trein Vuur Dageraad (2017). Nieuwe muziek is onderweg en laat niet lang op zich wachten. Muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dan dat het ‘vintage Spinvis’ is.

Want.

Grote gebeurtenissen werpen hun schaduwen ver vooruit.

Neem nou het verschijnen van een nieuw Spinvis-album.

7.6.9.6. verschijnt op 2 oktober. In tal van gedaanten; op vinyl, compact disc en digitaal. Het vinyl en de compact disc gaat desgewenst vergezeld van een door Erik de Jong alias Spinvis vervaardigd prentenboek. Driehonderd (!) afbeeldingen verbeelden de voorbije twee decennia, een tijdperk waarin De Jong zich ontpopte tot een iconische artiest die vijf Nederpop Klassiekers afleverde, tal van tournees ondernam en en werk creëerde voor orkesten, moderne-dansgezelschappen, tv-series, koren en speelfilms.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring