Vr 21-05 | Gratis in ons Café: | Open: 21:30 u, Aanvang: 21:30 u | €

IRRATIONAL LIBRARY: THE GEERT WILDERS, BOMBAY SHOW PIG, MÜHR

IRRATIONAL LIBRARY: THE GEERT WILDERS, BOMBAY SHOW PIG, MÜHR

irrational library:

THE GEERT WILDERS

BOMBAY SHOW PIG

MÜHR

 

Op vrijdag 21 mei, de vooravond van hoog politiek bezoek aan Haarlem komt The Geert Wilders naar Patronaat voor een exclusieve show. The Geert Wilders (ook bekend als The Freedom Party) verzet zich tegen de palingsound en wil een ander geluid laten horen in Nederland.

De band bestaat uit zanger en gitarist Sgt Hero, keytarspeler Olaf d. Schiklgruber, en op drums Miss Machiavelli. Eerdaags komt hun album uit met een bevrijdende mix van electro, punk, en een vleugje folk. The Geert Wilders krijgt landelijk steeds meer aanhang door ondermeer de release van de single "Colours in the Rainbow" en hun hit "Let's Get Wild, Let's Get Wilder, Let's Geert Wilders." The Geert Wilders kent al enige tijd nationale en zelfs internationale aandacht. Met hun recht-voor-de-raap teksten en controversiële podiumpresentatie weet de band bij veel mensen een snaar te raken. Reacties van pers en publiek over de nieuwe sensatie uit de grachtengordel zijn lovend en de band schiet omhoog in de peilingen. Wij verwachten dat The Geert Wilders wel eens de grootste band van Nederland kan gaan worden!
 
Na afloop van de show van The Geert Wilders is er volop mogelijkheid om onder het genot van een drankje in debat te gaan met de leden van The Freedom Party. De verdere muziek komt deze avond een uit de hand gelopen project van het Amsterdamse conservatorium: Bombay Show Pig. Dit Noise trio maakt naar eigen zeggen ‘te gekke herrie met echte liedjes eronder’. Wij zijn benieuwd! Het Amsterdamse Mühr doet ook nog een duit in het zakje en blaast ons omver met een portie loodzware doom en psychedelica. Voer voor de geest!
 

Naar programma
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring