• blues
  • roots

Vr 22-01 | Patronaat | Open 19.30 u - Aanvang 20.00 u | €15,- vvk (ex fee)

King Of The WorldThe Tightropes

King Of The World + The Tightropes

De landelijke waardering voor blues & roots band heeft zich begin 2014 geuit in het winnen van 5 Blues Awards (beste drummer, beste toetsenist, beste bassist, beste gitarist en beste band). Genoeg reden om King Of The World naar Patronaat te halen op 22 januari 2016! 

De tourlijst van 2014 bevatte 60 shows waarvan het optreden van 13 juli op het North Sea Jazz Festival wel als één van de hoogtepunten aangemerkt kan worden. In november 2014 verschijnt “Derksen on the road “ een soundbook. Deze bevat op DVD onder meer de integrale TVspecial rond King of the World. De band is daarnaast met 4 nummers vertegenwoordigd op de bijbehorende CD. Rond Kerst 2014 verschijnt KOTW op de buis in het RTV Drenthe programma “Jongens van het Noorden”. Het gaat om een sfeervolle registratie van 8 nummers, live in de studio gespeeld. In december 2014 worden van enkele clubshows live-opnames gemaakt. De show in Nederlands poptempel nummer 1: Paradiso blijkt qua sfeer net iets extra's te hebben. De groep heeft daarom besloten naar aanleiding hiervan in mei 2015 het album “Live at Paradiso “ uit te brengen. En....er zijn al plannen voor een 3e studio-album. Wanneer die uit zal komen is nog niet bekend, maar uiteraard volgt hier een update over, zodra die bij ons op de mat is gevallen! 

De Groningse bluesmannen van The Tightropes zullen deze avond openen met hun dikke funky blues rock'n roll.  De band werd in 2012 opgericht en racen sindsdien als een ronkende machine door de Nederlandse muziekwereld. Deze maand waren zij nog de meest getipte band om te zien op Grunnsonic tijdens het ESNS festival 2016.

Let op: voor deze mooie avond kunt u ook onze BLUES-PARTOUT kopen van € 25,- (ex fee) waarmee u ook naar het optreden van Julian Sas & band kunt, op vrijdag 8 april! Klik hier voor de handige passe-partout voor beide blues-nights!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring