• pop
  • legends
  • 80's

Do 22-11 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 44,- (ex banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Here Come The Aliens Tour

Kim Wilde (UK)PYN
80's Verantwoord (DJ-set)

Kim Wilde (UK) + PYN

Deze show is uitverkocht.

19:00 open
19:30 voorprogramma: PYN
20:15 Kim Wilde
22:00 Afterparty met 80’s Verantwoord DJ’s
Dit tijdschema is onder voorbehoud.
De afterparty is gratis toegankelijk en vindt ook plaats in de Grote Zaal na afloop!

Let op! Op verzoek van de artiest is het niet toegestaan om tassen groter dan A4 formaat mee naar binnen te nemen bij dit concert. We vragen u vriendelijk grote tassen dan ook thuis te laten. Ook is het niet mogelijk om eigen professionele camera’s of fototoestellen mee te nemen naar binnen. Onze portiers controleren de tassen bij binnenkomst. Bedankt voor uw medewerking en veel plezier bij Kim Wilde

Wie kent ze niet; de heerlijke new wave hits waarmee Kim Wilde in de eighties de Europese hitparades bestormde? Haar debuut ‘Kids in America’ werd in 1981 direct een internationaal succes, gevolgd door topsongs als 'Cambodia', 'View from a Bridge' en 'Never Trust a Stranger'. Niet minder dan dertig miljoen albums en singles heeft ze inmiddels verkocht en ruim dertig jaar na haar debuut, kent haar carrière een ‘tweede jeugd’. In 2018 toert de tijdloze popicoon door ons land.

Kim Wilde doet haar naam eer aan. Haar songs zijn soms een tikkeltje ruig, maar tegelijk gevoelig, door de aanstekelijk melancholieke klank van haar stem. Rock met een twist, die begin jaren ’80 de titel New Wave mee kreeg. Een stijl die goed in de smaak viel van het internationale poppubliek. In 1983 werd ze bij de Engelse BPI Awards uitgeroepen tot beste Engelse zangeres.

In de jaren ’90 laste ze een muzikale sabbatical in en vulde ze haar tijd met het moederschap en tuinieren. Maar Kim kwam terug, en hoe. In 2003 scoorde zij samen met de Duitse zangeres Nena de adembenemende tweetalige hit ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’. Vijf weken op nummer 1 in de Nederlandse hitparade. Dat succes markeerde haar comeback op het podium en in de studio. Met ‘You came’ scoorde ze in 2006 weer een hit en er volgden nog diverse nieuwe albums, met als laatste wapenfeit haar kerstalbum ‘Wilde Winter Songbook’ in december 2014. Een nieuw album release is gepland op 16 maart 2018 getiteld ‘Here Come The Aliens’.

Na het maken van twee EP’s is PYN druk bezig met het schrijven van haar debuut plaat. Eerder al hoorden we haar invloeden vanuit de pop en de elektronische muziek, deze twee werelden gaat ze samenbrengen op haar eerste album. Het minimalisme vanuit haar jeugd op het platteland dat terugkomt in de dromerige zanglijnen en sounds in combinatie met stoere grooves die spiegelen aan haar nu avontuurlijke stadsleven.  PYN haar muziek is te omschrijven als pop/disco van nu met een goed verhaal.

De avond wordt aan elkaar gedraaid door 80's Verantwoord, die de beste en de slechtste hits uit de jaren 80 door de speakers zullen blazen. Dat betekent lekker door feesten na de show, want we blijven langer open!

Dit concert is uitverkocht!
(Voor haar concert in Corneel (Lelystad) zijn nog wel kaarten te krijgen. Klik hier.

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring