• rock
  • loud
  • punk
  • postpunk

Vr 22-11 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 18,-

Soft Kill (USA) Slow Crush (BE)
Many Rooms (USA)

Soft Kill (USA) + Slow Crush (BE) + Many Rooms (USA)
Na de enerverende show op Roadburn Festival komt Soft Kill terug naar Nederland en slaat daarbij Patronaat niet over. De Amerikaanse postpunkband maakt al bijna tien jaar indruk, dankzij de zeer persoonlijke lyrics van frontman Tobias Grave, zwaarmoedige goth-invloeden en geweldige melodieën. De meest recente plaat ’Savior’ kon rekenen op veel positieve reviews. Een album dat met haar door synths-gedragen shoegaze doet denken aan het beste van The Chameleons, en The Cure. Uitgebracht op Profound Lore Records, is het een zeer intens en emotioneel geladen werk geworden. Het grijpt je en laat vervolgens nooit meer los!
 
De innemende shoegazeband Slow Crush is een van de snelstgroeiende bands uit de Lage Landen. De langverwachte debuutplaat ‘Aurora’ (Holy Roar Records) werd vorig uitgebracht en bedolven onder de positieve recensies. Opgericht aan het begin van 2017, brachten de Vlamingen een paar maanden later hun eerste EP uit via White Russian Records, speelden ze geweldige shows op Roadburn en Eurosonic, en deelden verder  met bands al Brutus, Oathbreaker, Sleepmakeswaves, Turnover, Nothing en meer.  
 
Many Rooms is de artiestennaam van Briana Hunt, een Texaanse singer-songwriter, die in eigen land al volop indruk maakte met haar breekbare en melancholische songs. Vastgelegd op haar debuutalbum ’There Is A Presence Here’, uitgebracht op Jesse Barnett’s (Stick To Your Guns-frontman) label Other People Records.
 
 
Pin Only

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring