Do 22-02 | Patronaat | Open 19.00 u Aanvang 19.30 u | € 8,00 | childs-ticket € 4,50 (4 t/m 11 jaar) | groeps-tickets: 5 voor de prijs van 4 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0.50) | kinderen t/m 3 jaar vrije toegang

Jacobs Ladder

Jacobs Ladder
Jacobs Ladder is een christelijke band en maakt moderne worship in de stijl van pop/rockmuziek. Hun teksten en liederen gaan over God en Zijn liefde en zijn een uiting van vreugde en eer voor Hem. Jacobs Ladder covert liederen en maakt eigen worship muziek die zij ten gehore brengen tijdens lofprijzingen en vieringen in Katholieke én Protestantse kerken en evenementen. De afgelopen 10 jaar is de band van een ‘tienerkampbandje’ uitgegroeid tot een begrip in Katholiek Nederland. 
De formatie van de groep is door de tijd heen verschillende keren veranderd maar altijd is zij hetzelfde doel blijven dienen. God eer brengen en Hem prijzen.
 
Debuutalbum
In 2015 bracht de band haar debuutalbum ‘At the foot of Your mountain’ uit. 
Dit is tot op heden hun eerste en enige album met covers en ook eigen nummers. De leadzanger van de band, Matthijs Jansen, schreef o.a. de nummers ‘Run in’, ‘Sion’ en ‘Ik dans voor U’ . De vocaliste in de band, Hanneke, schreef ‘Everything’ en samen met Matthijs ‘Glorify my King’. Veel van hun eigen nummers brachten zij uit op dit debuutalbum.
 
Hoogtepunten
Jacobs Ladder speelt inmiddels door het hele land in vieringen en op diverse christelijke festivals. De afgelopen jaren speelden ze ook op verschillende conferenties en festivals in Europa. Hoogtepunten waren de RELaY conferentie op Malta in 2014 en de Wereldjongerendagen in Krakau 2015. Ook is Jacobs Ladder nog altijd terug te vinden op de tienerfestivals 4U! en Hightime waar de band ieder half jaar nog steeds met veel plezier speelt. 
 
Formatie
De huidige formatie van de band bestaat uit 5 vijf leden: Matthijs Jansen (vocaal en akoestisch. gitaar), Hanneke Jansen-Ruijs (vocaal), Sander Jansen (bas), Stefanie Bruggeling (piano) en Peter Keijzer (elek. Gitaar).
 
22 februari feest!
19 oktober 2017 bestond Jacobs Ladder 10 jaar. Dat wil de band vieren op 22 februari 2018 in het Patronaat te Haarlem. Iedereen is welkom om dit mooie feest met hen mee te vieren! Ze geven een knallend concert met liederen van de afgelopen 10 jaar, en kijken op een leuke manier terug op een aantal mooie ‘JL’ momenten. Jong en oud is welkom, een gezellige avond met een heerlijke borrel als afsluiting!
 
Informatie
Jacobs Ladder
Locatie: Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
Datum: 22 februari
Tijd: Aanvang: 19:30 u.  (Deur open 19:00u.)
Entree: € 8,- per ticket. (Bij aankoop van 4 tickets, de 5e gratis)
 Kinderen 4 t/m 11 jaar € 4,50
0 t/m 3 gratis
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring