• punk
  • loud
  • garage

Vr 22-02 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | €13,-

The Daily Indie Presents:

Death Valley Girls (USA)
Lilith

Death Valley Girls (USA) + Lilith

Bonnie Bloomberg, The Kid, Pickle en Larry Schemel zijn weer terug, en harder dan ooit tevoren. Ik heb het natuurlijk over Death Valley Girls. Dit iconische viertal uit Los Angeles weet met hun zogenaamde ‘California doom boogie’ de concertzalen ruimschoots te vullen. Ze zingen over spoken, aliens, demonen, maar feitelijk maken ze gewoon keiharde rock’n roll. Hun derde album ‘Darkness Rains’ kwam recent uit waarop ze de samenwerking zijn aangegaan met bassiste Alana Amram (The Rough Gems), drummer Laura Harris (EX HEX) en bands als The Make Up, The Shivas en Moaning.

Support komt deze avond van ons eigen Lilith.

Drie eigenzinnige meiden met een gezonde dosis punkattitude en een rugzak vol muziekachtergronden. Tessa begon al bijna tien jaar geleden met het schrijven van liedjes op haar kamer, Inge studeert momenteel aan de Metal Factory in Eindhoven en Maaike studeert dit jaar af aan de Herman Brood Academie in Utrecht. 
Samen vormen zij de band Lilith. Een band die geïnspireerd wordt door de riot-grrrlmovement uit de jaren 90, maar niet bang is voor een goede popformule. De nummers zijn dan ook én catchy, én hard én melodieus. Zelf beschrijven zij hun stijl als de liefdesbaby uit de lesbische relatie tussen Brody Dalle en Taylor Swift. ‘Good girls swallow, bad girls spit’ is hun motto dat nu wordt vereeuwigd in een tweetal EP’s. Good Girls Swallow kwam afgelopen jaar uit en is op Spotify te beluisteren. Voor Bad Girls Spit zul je tot maart 2019 moeten wachten. Maar niet getreurd, ondertussen speelt Lilith regelmatig shows in de buurt, zoals vanavond, om alles alvast te laten horen!

Let op: het concert van Death Valley Girls zou oorspronkelijk in Sugar Factory Amsterdam plaats vinden – omdat deze zaal is gesloten is het concert verplaatst naar Patronaat. Indien je in het bezit bent van een kaart maar verhinderd bent om naar Patronaat te komen, is het voor ons niet mogelijk om geld van tickets terug te storten. Over de gehele restitutie van tickets kunnen Patronaat en Ticketmaster geen uitspraak doen – deze vragen worden afgehandeld door Sugar Factory. Reeds gekochte kaarten voor het concerten blijven uiteraard geldig voor deze show in Patronaat. Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen, neem dan contact op met: info@patronaat.nl

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring