• hits
  • house
  • disco

Vr 22-03 | 23:00u - 04:00u | gratis | 18+

Fouk (Room with A View, Heist Recordings)Dandyism b2b Mark Boon (Radion, Onderstroom)
STEF & Muzicnt (Solide Groef )

Solide Groef: Fouk

De 5de Solide Groef willen wij graag groot met jullie vieren, deze keer met wel een heel speciale boeking.. namelijk; Fouk! Eindelijk kunnen wij deze helden van onze wish-list afvinken ✔

Daniel Leseman & Junktion (Hans Peeman) zijn individueel succesvolle producers. Allebei getalenteerd en zeer muzikaal. De twee kennen elkaar al vanaf de kindertijd, een samenwerking lag van jong af aan al voor de hand. Nadat Fouk bij Heist Recordings, het recordlabel van het beruchte duo Detroit Swindle, de explosieve Kill Frenzy EP tekende was de naam internationaal gevestigd. Gigs over de hele wereld volgde, festivals als Glastonbury en ook de bekendere clubs als LoveBox, Concrete Paris en Output New York stonden in de tourlijst. 

De eerste vinyl uitgave op het eigen label Outplay Records was ook direct raak. De track 'Stuff Your Dad Liked' resulteerde dan weer in record deals bij Room With A View, The House of Disco en Razor-n-Tape en remixes voor Joey Negro, Groove Armada, Kraak & Smaak en vele anderen. Alles wat het duo uitbrengt, oud, recent of nieuw ligt totaal in het straatje van Solide Groef straatje en we zijn dan ook vereerd Fouk voor het eerst naar Haarlem te halen.

Maar ons jubileum zou niet rond zijn zonder een laatste toevoeging aan de line up; het magistrale Haarlemse duo Dandyism & Mark Boon!

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring