• hiphop
  • rap

Vr 22-06 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20.45 u | € 15,30 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Harde Pappies

Jacin TrillBokoedro
DJ's: 808 soundsystem x Ozsipark

Jacin Trill + Bokoedro + 808 soundsystem x Ozsipark

*De laatste 30 tickets worden nu verkocht* Pew! pew! pew! Jacin Trill neemt je mee naar happyland op 22 juni! Zijn debuuttrack ‘kspreyopjebytch’ werd vorige zomer opgepakt door Bokoesam, Yung Nnelg, Rasskulz en ook Ronnie Flex. De 'mumblerap' van Trill raakte binnen no-time razend populair en bereikte zelfs de overkant van de oceaan. Dat zorgdevoor wereldwijde aandacht en het gevolg daarvan zijn boekingen in het buitenland waar ze - verbazingwekkend genoeg - de tracks van Jacin Trill moeiteloos mee rappen. In september bracht hij Happyland 1 uit waarna een EP met Bokoesam volgde (Zo Vader, Zo Zoon). Die EP (Zo Vader, Zo Zoon) haalde een nummer 1 positie in de charts en volgde een uitverkochte tour in de Nederlandse popzalen. Op deze avond ontvangen we happy trillboy met een show in Patronaat! Binnenkort komt deel 2 van Happyland uit. Als we Jacin mogen geloven is Happyland 1 daar niets bij.

The 'next up' in de jonge trapgenerartie is Bokoedro. Vanavond verzorgt deze $uperduif het support bij Jacin Trill. Dro kenmerkt zich door lome trapbeats en zijn laidback flow. In 2017 dropte hij de Duif EP en zijn enige echte kersttape Drocember die je brengt naar 2k35. Domme dingen. 

Tot slot 808 soundsystem x Ozsipark. Je zou het Beverwijkse Ozsipark kunnen kennen als kledingmerk, maar sinds hun bestaan zijn ze dat telkens meer aan het uitbouwen door het organiseren van fashionshows en eigen events in Beverwijk en langzaamaan ook steeds meer in Haarlem. 808 Soundsystem is een collectief van dj's vanuit 808 Bookings management, samen met Ozsipark draaien ze deze avond aanelkaar!

***Er is geen minimumleeftijd voor deze avond***

Na de show mag iedereen die 16+ is en zin heeft gratis blijven hangen voor de eindexamen afterparty. Iedereen die geslaagd is, of niet is welkom! Na de show eigenen 808 Soundsystem en Ozsipark zich de draaitafels toe voor lekkere tunes en dansen!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring