• pop
  • hits
  • 70's

Zo 22-09 | Patronaat | Open 15.00 u - Aanvang 15.30 u | € 20,00

Sunday Sessions: ABBA DANCE

Sunday Sessions: ABBA DANCE

Dit feestje is uitverkocht! U kunt nog wel kaarten kopen voor ons No Labels festival, met guest star Merol. op  vrijdag 11 oktober - en natuurlijk voor de grootse aftrap van het Eurovisie Songfestival komend voorjaar, met de Songfestival Meezing Jukebox op vrijdag 15 mei 2020...dat wordt ook lekker meezingen, altegader!
Na het grote succes van vorig jaar in het Patronaat is de band op een succesvolle tournee door het land gegaan. Maar vandaag zijn ze weer in Haarlem! ABBA Dance neemt je  deze zondagmiddag weer mee naar de seventies met Dancing Queen, Waterloo, SOS en al die andere prachtige nummers van de dansbaarste popgroep aller tijden. Uitgevoerd door de meest enthousiaste tributeband tussen Limburg en Lapland. Deze zeskoppige band is een bonk van ervaring en weet het echte ABBA-gevoel feilloos over te brengen op het publiek. Feestje dus!
Drummer Walter van Zijl is ervaringsdeskundige voor wat betreft ABBA. Hij heeft in 400 voorstellingen van Mama Mia!, de musical van Joop van den Ende, gespeeld. Tijdens de allereerste repetities van die show is hij zelfs gecoached door Benny Andersson van ABBA zelf, ter voorbereiding op de musical.
De doorgewinterde muzikanten zijn geen kopie van de enige echte ABBA, dat kan ook niet! Maar de band zorgt er wel voor dat het ABBA-gevoel weer opleeft, zodat het publiek luid gaat meezingen bij al de grote hits. ABBA Dance speelt zo veel mogelijk hits, zodat het voor iedereen één groot feest van herkenning is. Mamma Mia, Does Your Mother Know, Chiquitita, Waterloo en The Winner Takes It All. En dat 100% live!

ABBA Dance bestaat uit:
Lisa Cobelens & Marieke Terol - Lead Vocals
Walter 'Wally' van Zijl - Drums
Arnd Broeke - Bass & Backing Vocals
Robert Blom - Keyboards & Backing Vocals
Ed Bol - Guitar & Backing Vocals
De DJ draait deze middag natuurlijk geweldige seventies discomuziek., om de show heen!

Let op! Er komen nog meer Sunday Sessions aan! Op de Fijne Plannetjeslijst staan nu:

Zondag 17 november 2019: The Billy Joel Experience  
Zondag 2 februari 2020: Thin White Duke

 

Pin Only

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring