• reggae

Za 23-11 | Kleine Zaal | Open 20.00 u - Aanvang 20.15 u | € 14,-

BEEFRAPHA PICO

BEEF + RAPHA PICO

Na een pauze van drie jaar stond reggaeband Beef onlangs op de Zwarte Cross onverwachts voor het eerst weer op het podium. Vanwege dit succes heeft het zestal besloten om eind dit jaar in originele bezetting een tour door Nederland te doen.

De band behaalde de afgelopen tien jaar successen met optredens op Pinkpop, Lowlands en het winnen van een Zilveren Harp in 2003. Na een adempauze van drie jaar beleefde de band afgelopen weekend zijn rentree. Bekende hits als ‘Late Night Sessions’, ‘Alice’, ‘Beef Are Gonna Wreck It’, en de Krezip-cover ‘I Would Stay’ bleken nog altijd onweerstaanbaar op de Reggaeweide van de Zwarte Cross. Van rock naar reggae, van rocksteady naar ska, alle nummers even dansbaar. En dus kan deze ultieme liveband het niet bij één keer laten en komt er in november en december een tour door Nederland.

Zanger Pieter Both is blij met de rentree. ‘Te gek dat het vuur weer brandt, we kijken met z’n allen nu al enorm uit naar de clubshows aan het einde van dit jaar!’

Rapha Pico is multi-instrumentalist en zanger en is al vanaf zeer jonge leeftijd geinspireerd door grootheden als Bob Marley, Peter Tosh en met name Vaughn Benjamin, De frontman van Midnite. Hij stond onder andere in het voor programma van Norrisman, Ray Darwin, Popcaan en Romain Virgo. Vanavond zal dit talent het voorprogramma verzorgen!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring