• hiphop
  • rap

Za 23-11 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 16,- | Alle leeftijden | Pin Only

Harde Pappies:

Tads Thots
YUNG GODSOZSIPARK DJ's

Tads Thots + YUNG GODS + OZSIPARK DJ'S

SMIB rappers Tads Thots en YUNG GODS (Fosa YG, Loopey en Nodda) spelen deze avond een gloedhete show in Patronaat ter ere van hun NMP tour.

Tads Thots is een rapper uit Amsterdam-Zuidoost die in 2015 begon met de single “Fukboiproof”. Deze werd prima ontvangen en na een remix daarvan dropte hij een gelijknamige EP van drie tracks, waaronder zijn tweede single ‘’Geen Gimma’’. Na deze bliksemstart en zijn nog succesvollere single ’’DR’’ in 2016 werd het qua solo releases stukken rustiger en verscheen Tads Thots op SMIB-compilatie projecten en soloprojecten van SMIB-associates Ray Fuego en Yung Nnelg. Met name op de laatstgenoemde zijn single ‘’Skeemen’’ blonk hij uit. Begin 2019 releasde Tads Thots zijn eerste personal body of work: ANTI-FU, een 10-nummerig project dat semi-volledig werd geproduceerd door FNMLAS, een van de oprichters van het label ALLE$ Recordings. De langverwachte release bevat verder gastbijdrages van Ray Fuego, Narco Polo en producties van GRGY, KC & Styn. Tads Thots is een innovator door de manier hoe hij zijn ijzersterke raps mixt met zang. Met deze unieke sound heeft hij unconditional support van de gehele SMIB-aanhang en laat hij iedere nieuwe luisteraars door deze veelzijdigheid betoverd achter.

Fosa YG, Loopey en Nodda zijn 3/5 van “Yunggods”, een imprint binnen SMIB WORLDWIDE. Samen met Tyson YG en Nake YG en nog wat close affliates vormen zij evenals SMIB een multidisciplinair collectief, alleen focust het zich bij hun nu alleen nog op muziek. “PROJECT YG” is het begin van hun gezamenlijk traject richting de top. De geestelijke aanvoerders van dit collectief, Fosa YG en Loopey, hebben samen met nieuwkomer Nodda een tape gemaakt die volledig is geproduceerd door KC en Garrincha. De drie jongens weten in deze driehoeksverhouding op ieder nummer elkaar blindelings aan te vullen, en weten zonder enige moeite na een slow jam met een banger te komen.

De DJ's van het Beverwijkse collectief OZSIPARK zijn voor en na de shows te vinden in de booth voor fijne tunes!

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring