• feest
  • hits

Zo 23-02 | Patronaat | Open: 15:00 u Aanvang: 15:30 u | € 20,50 /earlybirds € 18,50

Sunday Sessions: Chaos met een harde GFeest met Trio Vierstemmig & Friends!

Sunday Sessions: Chaos met een harde G - Feest met Trio Vierstemmig & Friends!

Chaos met een Harde G komt terug!
Met het doorslaande succes van de eerste editie lijkt een nieuw traditie geboren: op Carnavalszondag maken we Chaos met een harde G. 
Carnaval leeft hier heus wel. Maar dan wel op z’n Haarlems! Met veel georganiseerde chaos en een lekkere harde G. Want hoe kun je deze donkere zondagmiddag in februari beter doorbrengen dan met een drankje in je hand meezingend met je vrienden?
Het bekende Trio Vierstemmig bestaat uit Jos Ahlers, Michel Corten, Hans Goes en Evelien Hofhuis. Tijdens Chaos treedt het Trio weer op met de onvolprezen liveband De Muggenbulten. Samen presenteren ze een schaamteloze mix van Nederlandstalige en buitenlandse meezingers. Nummers van onder andere Neil Diamond, Barry Manilow, André Hazes, André van Duin, De Deurzakkers en Marianne Rosenberg komen voorbij. Plus, natuurlijk, een aantal onverwachte knallers. ‘Guilty Pleasures’? Welnee, daar gaan we dik overheen. Of onderdoor.
Ook de verkiezing van Prins en/of Prinses Chaos 2020 keert terug! Dus trek je mooiste outfit aan en feest mee. Tussen de bedrijven door is er nog veel meer chaos, maar dat houden we nog even geheim.

 

Pin Only

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring