• rock

Vr 23-03 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 20:00 u | € 19,80 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Claw Boys ClawFuz

Claw Boys Claw + Fuz

Grote stadsrock uit wat de grootste garage van Nederland moet zijn, met shady stegen en shocking swamps... Parkeergaragerock. Groots en meeslepend. Te Bos regeert!
(Let op, er is 's middags al een fijne instore met CBC te genieten bij Sounds Haarlem, in de Grote Houtstraat! Zorg dat je daat om 17.30 uur bent!) - Zeker, nu de avond show is UITVERKOCHT!

Claw Boys Claw werd in 1983 opgericht en bracht sindsdien twaalf albums uit, waarvan twee sinds ze in 2007 weer bij elkaar kwamen. Frontman Peter te Bos is nog steeds de rebel uit de beginjaren. Samen met gitarist John Cameron vormt hij al ruim dertig jaar de kern van de band. In 2008 brachten ze hun veelgeprezen album ‘Pajama Day’ uit, gevolgd door ‘Hammer’ in 2013. En goed nieuws, want op 23 februari verschijnt er een gloednieuw album onder de titel: 'It's not me, the horse is not me, part one' waarvan 'Polly Maggoo' de eerste single is.

Fuz is een all-girl band uit Amsterdam. Ze schrijven catchy nummers waarin vanalles samen komt: pop, 60s, rock, punk en garage. Met Fuz on stage is een sugar rush verzekerd.”

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring