• rock
  • pop
  • electronic

Za 23-03 | Patronaat | 22:15 u - 01:00 u

Aftershow Soundgarden Lives: Poptrash Soundsystem

Aftershow Soundgarden Lives: Poptrash Soundsystem

Poptrash en haar Poptrash Soundsystem verzorgen na Soundgarden Lives! de after in de grote zaal. Blijf hangen en pogo/dans/stagedive op de lekkerste mix van rock/indie/dance/hiphop en meer met een randje!

Ze halen de 90s alternative uit de kast en sluiten daar naadloos de huidige sounds bij aan.Poptrash is een bonte verzamelplek waar indie, electronic, dance, hiphop en alles met een lekker randje wat maar dansbaar is samenkomt. Je kunt een avond verwachten waar de meest uiteenlopende vibes voorbijkomen, altijd dansbaar en met een randje! Hits van toen worden door Poptrash Soundsystem moeiteloos gecombineerd met de knallers van nu. Als Poptrash je eenmaal in haar muzikale greep heeft wil je het nooit meer weg, bereid je voor op een eclectische trip waar je voeten niet stil van kunnen blijven staan! Indien je niet bij de show van Soundgarden Lives bent geweest, maar wel hierbij aanwezig wilt zijn, dat kan! Er is gratis entree na afloop van die show. 

De DJs:

Sick Boy Met stappen in de gitaar en dance wereld werkte hij oa met leden van Therapy?, Atari Teenage Riot, Boyssetsfire, The Exploited, DIe kreuzen, maar ook namen als Steve Aoki, Mstrkrft, Justice. Als bedenker van Poptrash weet hij als geen ander wat de dansvloer bewegende houd.

Young Wolf is naast member van Poptrash Soundsystem vaste DJ van oa Indie in Town en draait op vele andere locaties door het land. Diep in de huidige Indie Scene pakt hij precies de juiste platen om je voeten te laten bewegen tot je neervalt.
 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring