• feest
  • hiphop
  • pop

Za 23-04 | Patronaat | Open 19.00 u - Aanvang 19.30 u | € 10,- vvk (ex fee) / € 12,50 deur (ex fee)

De Kraaien + De Likt

De Kraaien + De Likt

Sinds 2009 bestormen Prins Clit in Paanham en Bernd Gansebev de Nederlandse bodem. Duizenden mensen hebben deze rappers al in vol ornaat mogen waarnemen op podia en festivals door het hele land. En nu is daar een debuut voor De Kraaien, hun eerste clubtour door Nederland. Door het grote succes in een kort tijdsbestek die de Kraaien hebben beleefd in 2013, is er nooit tijd geweest voor een eigen clubtour met een eigen live show. Dit staat nu te gebeuren. In de maanden maart en april van 2016 zullen de heren voor het promoten van hun nieuwe plaat door het hele land te zien zijn!  Na het gigantische succes van de met goud bekroonde plaat " Ik Vind Je Lekker" kwamen er nog een aantal sterke opvolgers: “Pechvogel",  “Ik Wil Met Je Sexen", "Rollen" en de cover “Dat Gepijpzeik”. Maar het werd echt tijd voor een nieuwe uitdaging; een full length album! Hier is na het vertrek van hun derde snavel (Neurbert El Halt) in 2014 achter de schermen hard aan gewerkt.

Het eindresultaat: een collectie van tien mega sterke en speaker-scheurende songs die al je verwachtingen te boven gaan. Invloeden van genres als reggae, dub, rock, club, elektronica en drum ’n bass passeren de revue. Muzikaler, breder en grappiger dan ooit. De Kraaien zetten zichzelf weer op de kaart met een zeer sterk album! De show is uitgebreid met een complete liveband wat zorgt voor nog meer energie tijdens de concerten. Rookbommen, confetti, strippers en crowd hypers zullen de show weer tot een unieke ervaring waren!

Vooraf de Rotterdamse formatie De Likt. Deze Grote Prijs-finalisten deinzen ook niet terug voor het betere vocale geweld, maar doen dat over futuristische funk beats. Hoe De Jeugd zou klinken als de raps kwamen van een doorgesnoven Rotterdamse spraakwaterval met Tourettes? Je hoort het hier.

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring