• jazz
  • pop
  • soul

Vr 23-04 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 23,- | Pin Only

AFGELAST

Sven Hammond

Sven Hammond plays MONK

Dit concert is definitief afgelast.

Het concert van Sven Hammond op 23 april is definitief afgelast . e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Sven Hammond staat sinds de oprichting in 2006 bekend om rock, soul en blues: stijlen die altijd vertrouwd klinken, maar nooit vervelen. Ook met maar liefst 9 uitgebrachte (live)albums op hun naam blijft de band vernieuwen en ontwikkelen. De band heeft in de afgelopen twee jaar veel tijd in de studio doorgebracht, en is natuurlijk ook het bruisend middelpunt van de wervelende 'steigershows' van Matthijs Gaat Door. Men legt nu de laatste hand aan het nieuwe album _Sphere_, dat in de lente van 2021 uitkomt. Met het uitbrengen van de nieuwe single licht Sven Hammond een tipje van de sluier op.

SVEN HAMMOND: "Het was in café de Pater (what's in a name?) in Den Haag dat ik voor het eerst de muziek van Thelonious Monk speelde, samen met de andere 'jazz cats' van mijn generatie. Toen werd het zaadje gepland voor deze lang gekoesterde wens: een album gewijd aan de muziek van Monk. Maar ik wilde meer: een samenwerking zoeken met de jonge talenten uit de hiphop- en soulhoek van nu. Omdat Monk's muziek tijdloos is. Omdat het zich leent voor samensmelting met andere genres. Omdat het vele musici voor en na mij heeft geïnspireerd en omdat ik hoop er een nieuwe, jonge generatie muziek liefhebbers mee te bereiken en inspireren. De Pater leeft voort!"

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring