• hardcore
  • punk
  • groezrock

Do 23-05 | Patronaat | Open: 18:30 u Aanvang: 19:00 u | € 19,50

Knocked Loose (USA)
Cruel Hand (USA)
Kublai Khan (USA)
Caged Existence (AUS)

Knocked Loose (USA) + Cruel Hand (USA) e.a.

De brute Amerikaanse hardcoreband Knocked Loose komt voor hun eerste Nederlandse headlineshow naar Haarlem. Drie jaar geleden maakten we voor het eerst kennis met dit tot op het bot gemotiveerde kwintet dat toen z'n eerste Nederlandse show speelde in Patronaat. De zaal werd afgebroken dankzij hun energieke liveshow, death metal-riffing en loodzware beatdown breakdowns, vastgelegd op hun debuutplaat 'Laugh Tracks'. Sindsdien is Knocked Loose uitgegroeid tot een van de snelst rijzende namen in de hardcore scene! 

Cruel Hand uit Portland is een hardcore punkband waar de positiviteit vanaf druipt. Met groovy riffs en catchy refreinen die smeken om meegezongen te worden weten ze overal waar ze komen wel een feestje te starten. De band werd ooit opgericht door leden van punkband Outbreak en heeft sindsdien 5 studioplaten uitgebracht, waarvan 'Your World Won't Listen' op Hopeless Records de meest recente is.

Texaanse metalcoreband Kublai Khan heerst over elk podium als een veldmaarschalk over een slagveld. Charismatische frontman Matt Honeycutt draagt het hart op de tong en weet elke zaal om z'n vinger te winden alsof het niets is. 

Caged Existence is een Australische metallic hardcoreband waar agressiviteit en dissonantie in de sound hakken als een botte bijl.
 

TIJDSCHEMA
18:30 Deuren open
19:00 Caged Existence
19:45 Kublai Khan
20:35 Cruel Hand
21:25 Knocked Loose
22:15 Verwacht einde (onder voorbehoud)

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring