• haarlem on air
  • rock 'n roll
  • bluesrock

Za 23-05 | Slachthuisterrein | Aanvang: 20:00 u Eindtijd: 22:00 u

Haarlem On Air! Livestream:

Make Out Molly + Moondaze

Make Out Molly + Moondaze

Make Out Molly en Moondaze gaan er dit weekend samen een feestje van maken in het Slachthuis!

Met een naam die goed matcht met de sound, laat Make Out Molly je de betekenis afvragen van het ijskoude duo, Rens de Vries en Koen Fris. Hun luide Rock ‘n’ Roll schuurt, ruist, modificeert en evangeliseert in korte dansbare nummers die je laten smeken voor meer. Zijn dit nu verhalen over laveloze nachten of is het gewoon een liefdevolle sonate die opgedragen wordt aan de moeder? 

Geïnspireerd door blues/rock bands uit de jaren ’70 maakt Moondaze furore met energieke liveshows, catchy hooks en sexy riffs. Aan creativiteit en ambitie geen gebrek bij dit jonge powertrio, want Moondaze is hard op weg om een gevestigde naam te worden binnen de Nederlandse blues/rock scene, en lijkt klaar om de rest van Europa te veroveren.

Line-up
20:00 - 20.30 Make Out Molly
20:45 - 21:30 Moondaze

Slachthuis kanaal op Twitch

Haarlem On Air! is het nieuwe online platform van Patronaat voor livestreams! De livestreams vinden plaats op verschillende locaties in de stad, waarvan de twee kernlocaties Patronaat en Slachthuis13 zijn. Deze worden voorzien van een vaste streaming set-up en zeer goede apparatuur voor audio, film en video, gebruiksklaar voor alle creatieve partijen uit de stad. We denken out-of-the-box en nodigen niet enkel de vaste gasten van Patronaat uit, maar juist alle kunstenaars, creatievelingen, cultuurfreaks, makers, schrijvers, dichters, dansers. Onze pop-up online podia, zijn jullie podia. Wil je ook deel uitmaken van Haarlem On Air!? Neem dan contact op met: haarlemonair@gmail.com om je plekje in de programmering nu te scoren.
 
Haarlem On Air! is een samenwerking van Patronaat, Slachthuis13 en verschillende partijen uit de stad en regio waaronder Begane Grond, AM:Klub, Nooduitgang!, Natte Sokken, Fiesta Macumba, en meer. Kijk voor de actuele speellijst op www.patronaat.nl of bekijk de Facebookpagina.
 
Tijdens de livestreams, of ervoor of erna, kunnen donaties gedaan worden. De donaties zijn voor de artiesten die tijdens de stream te zien zijn. Doneren kan via www.patronaat.nl/doneren
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring