• techno
  • house

Za 23-05 | Aanvang 19.00 u Eindtijd 01.00 u

Haarlem On Air! Livestream:

Nooduitgang Artmann
Fabian J
DdN
JRN

Nooduitgang
Zaterdag 23 mei verwent Nooduitgang jullie weer met de heerlijkste tunes LIVE vanuit Patronaat Haarlem! 5 uur lang house, techhouse en extra stevige Technoset van onze Haarlemmers! Beuk die bank van je in elkaar en geniet van je zoveelste zaterdagavond thuis.
 
 
Haarlem On Air! is het nieuwe online platform van Patronaat voor livestreams! De livestreams vinden plaats op verschillende locaties in de stad, waarvan de twee kernlocaties Patronaat en Slachthuis13 zijn. Deze worden voorzien van een vaste streaming set-up en zeer goede apparatuur voor audio, film en video, gebruiksklaar voor alle creatieve partijen uit de stad. We denken out-of-the-box en nodigen niet enkel de vaste gasten van Patronaat uit, maar juist alle kunstenaars, creatievelingen, cultuurfreaks, makers, schrijvers, dichters, dansers. Onze pop-up online podia, zijn jullie podia. Wil je ook deel uitmaken van Haarlem On Air!? Neem dan contact op met: haarlemonair@gmail.com om je plekje in de programmering nu te scoren.
 
Haarlem On Air! is een samenwerking van Patronaat, Slachthuis13 en verschillende partijen uit de stad en regio waaronder Begane Grond, AM:Klub, Nooduitgang!, Natte Sokken, Fiesta Macumba, en meer. Kijk voor de actuele speellijst op www.patronaat.nl of bekijk de Facebookpagina.
 
Tijdens de livestreams, of ervoor of erna, kunnen donaties gedaan worden. De donaties zijn voor de artiesten die tijdens de stream te zien zijn. Doneren kan via www.patronaat.nl/doneren
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring