• stage1.5
  • reggae
  • unplugged
  • roots

Za 24-10 | Patronaat | Open: 20:30 u Aanvang: 21:00 u | € 12,50 | Pin Only

Stage 1,5:

Heights Meditation
DJ King Robbie

Reggae Unplugged #1

Deze show is uitverkocht! De show van Reggae Unplugged gaat door! Dit concert heeft een capaciteit van maximaal 30 bezoekers. We wensen alle kaartkopers veel plezier. Let op: de barren zijn gesloten tijdens de shows vanwege de nieuwe maatregelen. Heb je vragen, mail dan: info@patronaat.nl 

De Stage 1,5 shows zijn seated shows waarbij de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. We kijken uit naar jouw bezoek. Kijk bij onze FAQ voor alle vragen rondom je bezoek in Patronaat in tijden van Corona.
 
Dit najaar is er eindelijk weer reggae te zien en te beleven in Patronaat! Speciaal voor de nieuwe Stage 1,5 setting heeft Reggae Movement gewerkt aan twee nieuwe Unplugged sessies: Reggae Unplugged. Op 24 oktober staan Heights Meditation en DJ King Robbie op het programma. De gratis Reggae Cafes kunnen helaas niet plaats vinden in de oorspronkelijke setting, maar deze bijzondere unplugged setting maakt ons in ieder geval heel blij, en laat de artiesten van een hele andere kant zien. We kijken er enorm naar uit iedereen weer te ontvangen voor een avond reggae van het hoogste niveau!
 
Heights Meditation is een reggaeband die je gezien moet hebben. De band komt naar Patronaat om een bijzondere set te spelen, in de 1,5 meter set-up, dus intiem, rustig, swingend met goede vibes. Ze brengen een toffe mix van rock, roots reggae en dancehall met veel variatie – geïnspireerd door Black Uhuru, Gregory Isaacs en Ziggy Recado. Voor en na de show kan je genieten van de platen van DJ King Robbie. Wees er snel bij en haal je kaarten in de voorverkoop - beperkte capaciteit!
 
De eindtijd voor dit event is gewijzigd! In plaats van 20.30 - 23.30, is de nieuwe eindtijd met een uurtje vervroegd: 20.30 - 22.30.
Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring