• rock
  • blues

Zo 24-10 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 20:00 u | € 22,- | Pin only

Eamonn McCormack & Joanna Connor

Eamonn McCormack & Joanna Connor

Het idee om deze bluesrock sterren samen te bundelen in een tour kwam door een grappige Facebook conversatie tussen de twee, waarbij Joanna Connor Eamonn McCormack vertelde dat haar overgroot opa uit Donegal in Ierland kwam.

Eamonn McCormack, die ook uit Ierland komt heeft met zijn laatste album 'Storyteller' de nummer 1 te pakken gehad in alle bluescharts van Europa. Wat hem nu omhoog duwt naar een internationale Blues Rock royalty status. In zijn loopbaancarriere heeft hij het podium gedeeld en getourd met veel van zijn idolen, zoals; ZZ Top, Rory Gallagher, Johnny Winter, Nils Lofgren, (Neerlands trots) Jan Akkerman, Pat Travers, George Thorogood, Water Trout en nog veel meer. Zijn gitaartechniek is zo puur als mogelijk en dat hoor je direct aan de manier waarop hij het instrument bespeelt.

Afgelopen april bereikte Joanna Connor  de nummer 1 positie binnen de Amerikaanse Billboard Blues Charts met haar laatste album 4801South Indiana Avenue, dat werd geproduceerd door niemand minder dan Joe Bonamassa. Tijdens het maken van het album postte Slash een video van Joanna in actie. Ze is uniek als het gaat om vurig bluesrock slide gitaarspel. In Chicago is ze al jaren een bekende naam en afgelopen jaren dendert die meerdere grenzen over. Joanna Connor wordt tijdens dit concert begeleid door de band van Eamonn McCormack.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring