• pop
  • nederlandstalig

Za 24-11 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 19,80 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Diamant Clubtour

NielsonJudy Blank

Nielson + Judy Blank

Deze show is uitverkocht!

Nielson is terug. En zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling.

De muziek is een weerspiegeling van de man die Nielson is geworden, sinds zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter in 2012 zijn leven op zijn kop zette. Nielson brak door met ritmische, energieke en opgewekte nederpop, maar zes jaar later is het tijd voor het volgende hoofdstuk. Nielson ambieert nu een sound met internationale allure en legt zijn ziel volledig bloot.

“De clubtour wordt zó gruwelijk! Het is waanzinnig hoe mensen op Diamant reageren. Ik kan niet wachten om deze – en nog meer nieuwe - songs live te mogen spelen” Natuurlijk zullen de Nederpophits Beauty & De Brains, Sexy Als Ik Dans, Hoe en Mannenharten niet ontbreken.

Judy Blank zal de avond openen met een koffer vol nieuwe liedjes over klein geluk, je draai proberen te vinden in de wereld en de dagelijkse gang van zaken in de Southern States. 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring