• singer-songwriter
  • nederlandstalig

Zo 24-02 | Patronaat | Open: 14:00 u Aanvang: 15:00 u | € 7,- / incl. ep: €13,-

Raoul MichelCollin Hoeve
Mariëlle Flens

Raoul Michel – EP Release

Voor Raoul Michel (1987) is muziek de fundering waar hij altijd op kan bouwen. De zanger/gitarist en songwriter uit Haarlem had een bewogen jeugd waarin muziek de enige houvast was. De rol die muziek al van jongs af aan speelt in zijn leven, zorgt voor een enorme drive om als muzikant te slagen. Eerst op het conservatorium, later als gitarist bij o.a. Candy Dulfer, Waylon, Boris en Jennie Lena. Met de EP ‘Welkom in de wereld’ debuteert hij als soloartiest. Geïnspireerd door o.a. Damien Rice en Maarten van Roozendaal staat de zeggingskracht voorop in liedjes over niet krijgen wat je wilt, voor harde feiten komen te staan en genieten van het moment, omdat je nooit weet of het ooit nog terug komt.
 

Vrolijk luchtig en indrukwekkend aangrijpend De status van de Nijmeegse singer-songwriter Collin Hoeve groeit in rap tempo door. Zijn bekendheid kwam in een stroomversnelling toen hij bij 3FM Serious Request het wereldrecord Songs Schrijven vestigde: 105 (!) stuks in 24 uur. En stuk voor stuk kregen ze het predicaat ‘persoonlijk’ en ‘van hoge kwaliteit’.

 

"Mariëlle Flens is een Nederlandsdtalige zangeres uit Almere met Amsterdamse roots. Na in verschillende bands haar succesvolle bijdrage geleverd te hebben, treedt zij vanaf 2019 met haar eigen repertoire naar buiten. Te beginnen met haar eerste single, 'Grote Meisjes Huilen Niet'. Zowel haar eigen muziek als haar covers brengt ze op een haar eigen manier. Nederlandse pop met een eigenwijs randje".

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring