• pop
  • jazz
  • filmisch

Do 24-03 | Patronaat | Open 20.00 u - Aanvang 20.30 u | € 20,- (ex fee)

Shades Of Black Tour:

Kovacs+ Christon

Kovacs + Christon

*UITVERKOCHT*  De donkere, rauwe stem van de zangeres zorgt ervoor dat ze één van de meest opvallende en bijzondere Nederlandse acts op dit moment is. Velen pleiten zelfs dat Kovacs de volgende soundtrack voor James Bond moet verzorgen. Als Sam Smith het kan, kan zij het zeker. “Zangdocenten wisten niet altijd goed wat ze met me aan moesten”, lacht ze achteraf. “Eén keer werd me zelfs aangeraden te stoppen en iets anders te gaan doen, omdat ik mijn stem verkeerd gebruikte. Maar dit is mijn stijl; ik kan niet anders.”

Die mentaliteit heeft de Brabantse Sharon Kovacs ver gebracht. Sinds haar debuut EP ‘My Love’ is ze niet te stoppen. Haar gelijknamige single werd gekozen tot 3FM megahit en werd ze tevens uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Nu haar debuutalbum ‘Shades Of Black’ uit is dendert de excentrieke zangeres nóg harder door. Haar debuutalbum werd door 3voor12 bekroond tot Album van de week en is inmiddels ook genomineerd voor een 3voor12 Award. Kovacs ging afgelopen zomer de grote festivals zoals Lowlands en North Sea Jazz Festival af en in maart zal ze de muren van Patronaat nóg donkerder kleuren met haar ‘Shades Of Black Tour’!

Afgelopen jaar koos Christon ervoor om zich als kluizenaar terug te trekken in zijn atelier/studio om in alle rust kunnen werken aan zijn songs en sound. Tijdens het schrijf,- en demoproces van dit debuutalbum maakte deze multi-instrumentalist gebruik van een zelfgebouwde loopstation (zijn ‘Perpetuum Mobile’) met aan elkaar verbonden instrumenten, hierdoor ontstond het idee om zijn soloalbum live op dezelfde manier uit te gaan voeren. 
Het werd meteen een live band ervaring en dat voelde goed. Op het podium wordt hij nu omringd door 10 instrumenten waarmee hij zijn songs laag voor laag opbouwt. Met gesloten ogen luister je naar een volledige band; met je ogen open zie je een overtuigende muzikant die vol passie zijn songs uitdraagt.

Voor de gelukkigen met een kaartje: voor deze show is het zeker de moeite waard de zaal eerder binnen te treden deze avond!

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring