• folk
  • indie
  • funk

Vr 24-03 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 12,50

ATDK (All The Kings Daughters)
Rilan & The Bombardiers
Avi On Fire

Rilan & The Bombardiers, Avi On Fire, All The Kings Daughters

Vanavond maar liefst 3 veelzijdige bands! Een fijne mix van indie, dreampop, folk en funk.

Rilan heeft net de laatste hand gelegd aan zijn debuut EP als Rilan & The Bombardiers; een veelzijdige eersteling met elementen van soul, funk, hiphop, disco, rock, jazz en klassiek met een onmiskenbare aanstekelijkheid. Zijn muzikale kleurenpalet is een eerbetoon aan het verleden, met een blik naar de toekomst. En de live shows met zijn prachtband The Bombardiers - ach, luister en kijk zelf maar, en geniet van al het plezier, de muzikaliteit en de energie die van het podium af spat!

ATKD (All The King’s Daughters) wordt gevormd door tweelingzussen Nina en Laura Philips. Hun debuut-EP ‘Because I Wanted To’ kwam uit in januari 2015. ATKD maakt impressionistische popliedjes die worden omlijst door harmonieuze zanglijnen.Het eerste volledige album wordt verwacht in oktober 2017. Vanavond een voorproeftipje van de sluiertaart!

AVI ON FIRE is het nieuwe en eerste soloproject van Bram Wesdorp, vroeger frontman van Neighbour Neighbour en onderdeel van Yellow Grass. Nu is AVI ON FIRE hier, met eigenzinnige tracks die nooit meer uit je kop gaan. Alternatieve Pop met een vleugje Foster the People, hier en daar wat MGMT, Phoenix en Foals, maar vooral AVI. Van de eerste EP, opgenomen in samenwerking met Thijs Van Der Klugt, zal in de zomer van 2016  de eerste single het licht zien. Vreemd? Een beetje. Hits? Alleen maar.