• roots
  • soul
  • folk

Zo 24-05 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 21:00 u | € 22,- | Pin Only

UITGESTELD!

Frazey Ford (CAN)

Frazey Ford

Let op: deze show is uitgesteld tot een nader te bepalen datum!

Vanwege de nieuwe maatregelen van het RIVM om de verspreiding van het Corona-virus in te dammen, zal Patronaat niet geopend zijn op deze datum. Daarom wordt er op dit moment gezocht naar een nieuwe datum voor dit evenement. De kaartkopers krijgen hier zo snel mogelijk bericht van via e-mail. Houd ook deze website in de gaten voor updates! We vragen om je geduld om naar nieuwe data te zoeken, dit kan achter even duren. Bedankt voor het begrip!

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

 

 

Oprichtster van The Be Good Tanyas (bekend van series als Breaking Bad en Weeds). De zwoele en verfijnde rootspop van deze Canadese singer-songwriter klinkt als een liefdesbaby tussen Joni Mitchell en Neil Young. In 2016 presenteerden wij een concert van Frazey Ford in het prachtige openluchttheater Caprera en dit was een onvergetelijk mooie avond. In 2020 keert zij terug, dit keer bij ons in Patronaat.

Frazey Ford maakte al zeer veel indruk met haar eerste soloalbum 'Obadiah' en speelde na de release ervan exclusief op het Blue Highways festival. Echter haar opvolger 'Indian Ocean' sloeg pas echt in als een bom, met dat album waarvoor ze naar Memphis toog om daar op te nemen in de legendarische  studio’s van Al Green en met zijn voltallige begeleidings band nam ze een droom van een album op dat vrijwel uitsluitend super lovende recensies kreeg. Ze trad ermee zelfs op DWDD en stond voor een volle zaal in de poptempel Paradiso. Haar album werd overal bejubeld in de media en vrijwel overal beloond met het maximale aantal sterren.  de Volkskrant: “Hemelbestormend mooie liedjes” NRC: “Soulstem met vleugels”, Dagblad van het Noorden: “Betoverende countrysoul en een prachtstem”, Varagids: “Wondermooi” OOR: “Wonderbaarlijk album bitterzoete folksoul”,  Humo: “Countrysoul als een genoeglijk knetterend haardvuur” Frazey werkt nu aan een nieuw album dat als werktitel “U Kin B the Sun” heeft, waarvan het eerste single voorproefje een veelbelovend en zeer broeierige sexy remake bied van D'Angelo's "When We Get By" en alvast de toon zet voor een heel bijzonder nieuw album dat naar verwachting begin 2020 zal verschijnen. 

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring