• pop

Zo 24-05 | Patronaat | Open 15.00 u - Aanvang 15.45 u | earlybird € 21,- / vvk € 23,50 | Pin Only

AFGELAST!

Sunday Sessions: Neil Diamond Memories

Sunday Sessions: Neil Diamond Memories

LET OP: deze show is definitief afgelast.

Op last van de overheid en de nieuwe maatregelen van RIVM kon dit evenement al niet doorgaan op de beoogde datum, en is de show vervolgens op productionele redenen hieruit voortvloeiend afgelast. Dit met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Patronaat is druk bezig met het zoeken naar vervangende datums, waar dat kan. We komen zo spoedig mogelijk met meer informatie per evenement. Houd daarvoor onze website en socials in de gaten.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

 

 

 

Een top tribute band uit eigen land met internationale allure: De Neil Diamond Memories Band. Bevlogen muzikanten, die veel ervaring hebben opgedaan in theaters, festivals en diverse muzikale projecten. Een overweldigende muzikale en visuele show in het teken van de jaren 70.

De Neil Diamond Memories Band onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op spectaculaire wijze te vertolken. Allemaal in een show die geïnspireerd is op de legendarische concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love At The Greek’ van de grote meester zelf. Deze band brengt een muzikale en visuele show boordevol energie en emotie en laat die kleurrijke en muzikale seventies herbeleven. Het wordt een middag vol mooie herinneringen, sfeer en emotie. Met al zijn grootste hits als 'Sweet Caroline', 'I am I Said', 'September Morn', 'I’m a believer' en natuurlijk het prachtige duet 'You don’t bring me flowers'.

De Neil Diamond Memories Band wil de toeschouwer het gevoel geven dat ze in een tijdmachine zijn gestapt naar de jaren zeventig. Alsof men live aanwezig is bij één van Neil Diamond’s grootste concerten. Kom het zelf beleven!

Over de Neil Diamond Memories Band
 
Zanger Marcel Mulders is de frontman van de band en tevens oprichter van de band, samen met zijn collega Henk Vos. De muzikanten zijn vanaf hun jeugd geïnspireerd door Neil Diamond. Zij hadden beiden jarenlang een droom, namelijk het oprichten van een Neil Diamond Tribute Ban, in de stijl van de jaren ’70. De tributeband is gestart in 2017. De band bestaat uit op dit moment elf bevlogen muzikanten. 
Zanger/gitarist Marcel Mulders weet het ultieme Neil Diamond gevoel uit te stralen met zijn stem en performance. 
De echte Neil fans verlangen naar de shows zoals Neil gaf in de jaren ’70, en dat gevoel wil deze band uitstralen en meegeven aan het publiek. Zo is dan ook de naam van de band ontstaan: NEIL DIAMOND MEMORIES BAND.
 
DE BAND 
 
Marcel Mulders: lead vocals, accoustic guitar. 
Bianca Obdam: backing vocals. 
Angelique Gulickx; backing vocals. 
Lilian van Tulder: backing vocals. 
Wikke van Wershoven: keys. 
Hans Baar: keys. 
Erik Verhoef: guitars. 
Thijs van Thienen: guitars. 
Joris Heus: bass. 
Stephan van Erp: percussion. 
Jean Louis Beeren: drums. 
 
foto: Dave van Hout
 

Pin Only

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring