• hiphop
  • nederhop

Vr 24-07 | Caprera | Open: 19:00 u Aanvang: 20:30 u | € 27,00

UITGESTELD!

Snellemet live band

Snelle met liveband

Let op: deze show is uitgesteld. Meer informatie volgt zo snel mogelijk via de organisator, Caprera.

Lars Bos – alias rapper Snelle – is een ongekend gepassioneerde muzikant en een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een gewone Hollandse dorpsjongen ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren. Op het eerste gezicht vallen zijn hazenlip, hockeyhaar en zijn dorpse roots het meeste op, maar wie dieper kijkt ziet dat er veel meer te zien is dan dat. Met zijn in 2016 uitgebrachte “Vier EP” was Snelle’s muziek goed voor ruim 220.000 streams op platforms als Youtube en Spotify, wat ook werd gestimuleerd door de steun van relevante hiphopinstanties als bijvoorbeeld Puna.

Let op! Dit concert vindt plaats in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Klik op de link voor meer informatie over route, tickets en locatie.

M.b.t. corona heeft Caprera het volgende bericht naar buiten gebracht:

Om een verdere uitbraak van het coronavirus tegen te gaan, zijn alle publieke evenementen tot 1 september 2020 verboden. Helaas kan deze voorstelling daarom niet doorgaan.

Wij proberen zoveel mogelijk afgelaste voorstellingen te verplaatsen naar een nieuwe datum. Gezien het grote aantal voorstellingen kan het even duren voor we weten voor welke voorstelling dit wel of niet lukt.

Zodra wij duidelijkheid hebben over de verplaatsing of annulering van deze voorstelling, ontvangen alle kaartkopers een persoonlijke mail van ons. 

Voor nu wensen wij iedereen veel sterkte en pas een beetje op elkaar.

Liefs en pas goed op elkaar,

Het team van Caprera

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring