• loud
  • metal
  • complexity

Do 25-04 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 15,-

Complexity Presents:

Employed To Serve (UK)To Heaven Earth Is Hell
Port Violette

Employed To Serve (UK) + To Heaven Earth Is Hell + Port Violette

We zijn trots om Employed To Serve weer te verwelkomen na hun vernietigende liveshow tijdens Complexity Fest 2018. De Britse band staat synoniem voor een hete pot donkere en technische hardcore, zoals te horen op debuutalbum 'Greyer Than You Remember' en de succesvolle opvolger 'Warmth Of A Dying Sun'. Met hun meest recente single geven ze wederom een inkijkje in hoe album nummer drie 'Eternal Forward Motion' gaat klinken. Namelijk als een kille sloopkogel! Het gaat de volgende stap worden in hun weg omhoog, die een spoor van destructie achterlaat. Kom dit meemaken!

Na een hiatus van een aantal jaar is een van Nederland's meest furieuze metalcore bands terug van weggeweest. To Heaven Earth Is Hell maakte tussen 2010-2015 door heel het land diverse podia onveilig met botte riffs en moddervette breakdowns. Nu zijn ze terug om het allemaal nog eens een standje harder over te doen!

Het mysterieuze Port Violette is een upcoming chaotische hardcore band uit de krochten van de Nederlandse underground. Recentelijk bracht het gezelschap niet geheel onverdienstelijk een fijne gelijknamige EP uit op het SmithsFoodGroup label. Kom dit zien!

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring