• singer-songwriter
  • folk
  • indie
  • roots

Do 25-06 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:15 u | 20

AFGELAST!

Claw Boys Claw
Birds of Chicago
TaxiWarsGumbo Kings
& more tba

Roots of Heaven Festival

LET OP: Vanwege de nieuwe maatregelen is de editie van Roots of Heaven festival in 2020 geannuleerd. Lees hieronder de verdere toelichting!

Een e-mail van Ticketmaster naar de kaartkopers is onderweg.

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Één van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september 2020 en mogelijk ook verder in het jaar. Het evenement ROOTS OF HEAVEN FESTIVAL 2020 met o.a. Claw Boys Claw, TaxiWars, Birds of Chicago e.a. was al verplaatst van 12 april 2020 naar 25 juni, maar helaas is een nieuwe verplaatsing niet mogelijk. 

De line-up kan niet behouden worden omdat de artiesten op andere momenten in het jaar hun tour willen inhalen. We doen uiteraard ons best de artiesten alsnog voor losse concerten naar Patronaat te halen, maar de data zijn nog erg onzeker - en de vorm zal anders worden dan de festival-vorm van Roots of Heaven. Daarom de keuze om deze editie te laten vervallen.

Kaarten zullen op een later moment worden geretourneerd, hier krijg je via Ticketmaster een bericht over per e-mail. Vanwege de drukte, is het nu nog niet mogelijk om een restitutie aan te vragen, maar later. Wij vragen je begrip voor deze situatie. Zodra er meer nieuws is, zetten wij dit op onze website: www.patronaat.nl. Meer informatie: Je kan al kijken op de site www.bewaarjeticket.nl waar we bij zijn aangesloten.

Extra: Wil je TaxiWars meepakken op een andere locatie? Graag wijzen we je op de nieuw aangekondigde tour van TaxiWars door Nederland op: www.taxiwars.be

Extra 2: Voor deze editie van Roots of Heaven kan je Patronaat en de artiesten steunen door 1 van de 25 exclusieve zeefdrukposters van deze editie, ontworpen door Erik Kriek, aan te schaffen voor een bedrag naar keuze. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Mail ons dan op info@patronaat.nl en we reserveren een poster voor je. Op = op!
 

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

 

Voor liefhebbers van roots-, folk-, blues-, americana- en countrymuziek is Roots of Heaven Festival in Patronaat al jarenlang een begrip. Eerder traden acts als Damien Jurado, Iron & Wine, Calexico, Jason Molina, Wovenhand en Blitzen Trapper op. De afgelopen paar jaar werd Roots of Heaven succesvol in kleinere setting georganiseerd; in de Tweede Zaal en de Derde Zaal van Patronaat. Hier komen de acts nóg beter tot hun recht, en kan je tussendoor rondstruinen op de platenmarkt Roots of Heaven Bazaar. Dit jaar valt Roots of Heaven op Eerste Paasdag! De line-up bestaat uit Claw Boys Claw, TaxiWars, Birds of Chicago, Erin Costello, Freddy & Francine en meer. Een van de meest diverse edities van de afgelopen jaren.

Claw Boys Claw
De rockmachine van Claw Boys Claw heeft alweer twaalf albums op zijn naam, en al twee sinds zij in 2007 besloten weer bij elkaar te komen. Frontman Peter te Bos is nog steeds de rebel uit de beginjaren en hét gezicht van deze viermansformatie. Garage, blues, roots en rock’n’roll zijn de vaste waarden in de muziek van Claw Boys Claw. Daar waar Roots of Heaven snakt naar wat rock’n’roll actie, komt Claw Boys Claw er aan!

TaxiWars (B)
Dat dEUS-frontman Tom Barman van alle markten thuis is, blijkt eens te meer met TaxiWars. Anders dan bij elektroproject Magnus en rockband dEUS, kan Barman hierin zijn liefde voor jazz kwijt. Voor TaxiWars werkt hij sinds 2014 samen met klassiek geschoold componist en saxofonist Robin Verheyen. Het resulteert in een titelloos album uit 2015, waarop behendig wordt bewogen tussen experimentele jazz en de meer behapbare kant van het genre. De rokerige punkstem van Tom Barman maakt het af. In 2019 brengt het viertal het derde album 'Artificial Horizon' uit. Een verrassende vreemde eend in de bijt zou je zeggen, in de traditionele line-up van Roots of Heaven, maar zo’n waanzinnige livemachine op het podium, dat de band niet kon ontbreken op Roots of Heaven 2020.

Birds of Chicago (USA)
Americana/folk band Birds of Chicago werd in 2012 opgericht in, waar anders, Chicago! De band wordt geleid door Allison Russel (ook bekend van Po’Girl) en JT Nero. Zelf refereren ze graag naar het genre “secular gospel”, maar de muziek van Birds of Chicago is veel meer dan dat. Melancholische folk, haast poëtisch songwriter-schap waarbij elk woord telt, en zeer krachtige muzikale begeleiding. Dit wordt een memorabele show!

Gumbo Kings
Gumbo Kings combineert New Orleans funk met Delta Blues en Memphis Soul. Deze vijf ‘local heroes’ leveren opzwepende beats, die rechtsstreeks uit de moerassen lijken te komen. De menigte en de band worden één, het feestje is compleet. De laatste band van Roots of Heaven mag je dus absoluut niet missen!

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring