• rock
  • bluesrock

Za 26-01 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 21,50

DeWolff+ Walden
DJ Wim Behre

DeWolff + Walden

Het driekoppig rock ‘n roll monster komt terug naar Patronaat! DeWolff is een vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s en een psychedelische kosmische straling uit de toekomst.

DeWolff werd geboren in 2007 met Pablo van de Poel op zang/gitaar, broertje Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammond orgel, en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land. DeWolff 
live meemaken is een avontuur dat je niet snel vergeet: onuitputtelijke energie, grandioos muzikantschap, grenzeloos enthousiasme en een ‘speel-alsof-het-je-laatste-showis’-mentaliteit die dezer dagen uiterst zeldzaam is.

Van delay doordrenkte kabbelende rifjes naar psychedelische fuzz explosies. Komend uit het niets verraste het jonge Walden in de zomer van 2018 met een onverwachte show op Pinkpop, waarmee ze direct lovende recensies ontvingen. De band rondom schrijver en frontman Mees Hamer had toen nog maar weinig kilometers op de teller, maar stond al op de planken van Paradiso, Tivoli, Vera en Nieuwe Nor. De jonge honden uit het Limburgse Sittard doken vervolgens met 11 shows de Popronde in en oogstte meerdere goede live recensies. Support shows van deWolff, The Sonic Dawn (DEN), The Grand East, The Sore Losers (BE) en Green Lizard mag de band al op hun giglijst bijschrijven. In januari 2019 komt de eerste officiële single & videoclip ‘Friends Are OK’ uit. Voorheen bracht de band enkele early recordings uit op de EP ‘Artefacts’. 

Platendraaier: Wim Behre
Deze geboren hagenaar heeft een passie voor vinyl, zowel vintage als recent. Hij draait soul, country, funk, rhythm & blues, garagerock, punk, psychedelisch, jazz, reggae én rock’n roll. Het dansbare. Het tot tranen roerende. Het dit-kun-je-toch-niet-menen-zo-steengoede. Hij zorgt ervoor dat een doorsnee avond omgetoverd wordt tot momenten van genieten. Zijn contacten met artiesten zorgen ervoor dat hij regelmatig als een van de eersten een nieuw nummer kan presenteren om dit vervolgens te combineren met parels uit het verleden. Puur en analoog.


 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring