• stage1.5
  • country
  • singer-songwriter

Do 26-11 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 18,50

Stage 1,5:

Joe Buck

Joe Buck

De Stage 1,5 shows zijn seated shows waarbij de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. We kijken uit naar jouw bezoek. Kijk bij onze FAQ voor alle vragen rondom je bezoek in Patronaat in tijden van Corona

Hij kan als enige Nederlander zeggen dat hij op het grootste countryfestival, ‘CMA Fest’ in Nashville, heeft gestaan. Met The Way You Take Time scoorde de 24-jarige Joe Buck een vette hit en sindsdien groeit zijn carrière snel. 

De Zeeuwse singer-songwriter kwam twee jaar geleden in contact met Ilse DeLange, die hem meteen onder haar vleugels nam en hem een platencontract aanbood. Vorig jaar vertrok Joe Buck naar Nashville voor een schrijfsessie, waar hij een heleboel songs voor zijn aankomende debuutalbum heeft gemaakt. En dat alles niet zonder resultaat. Hij groeide als songwriter, liet zich door de groten der country-aarde inspireren en was support act voor Amerikaanse artiesten als Hunter Hayes, Maren Morris en Dan + Shay.

Dit zou zo maar eens de laatste keer kunnen zijn dat je Joe Buck in een intieme setting kunt horen spelen. Voordat je het weet behoort hij zelf tot een van de Country wereldsterren die hem in Nashville inspireerden.

Dit concert heeft een capaciteit van maximaal 30 bezoekers. We wensen alle kaartkopers veel plezier. Let op: de barren zijn gesloten tijdens de shows vanwege de nieuwe maatregelen. Heb je vragen, mail dan: info@patronaat.nl Kijk hier voor de FAQ voor alle vragen over je bezoek voor Patronaat.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring